Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (10)

Sandra Bullock

Pro mne trošku rozporuplná herečka, ale díky jejímu civilnímu vystupování je to srdeční záležitost. Jedna z mála, která umí zahrát i v totální ptákovině, aby vystřihla ve stejný rok a v jiném filmu výkon hodný Oscara.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson jsem objevil až ve filmech Woody Allena a nejen, že je to krásná ženská, ale pro pána! Ta umí hrát! Její postavy mají určitou smyslnost a civilní uvěřitelnost.

Meryl Streep

Královna Hollywoodu. Tahle ženská má všechno a s věkem zraje jako víno. Skoro každý její film byl pro mne sázkou na jistotu. Navíc v civilu dokáže být neodolatelně vtipná.

Jodie Foster

Jedna z nejlepších hereček, které na světě jsou. Její postavy jsou tak komplexní a hraje s takovou vervou, že se nebojím ji vyzdvihnout snad až na úplný vrchol v konkurenci všech ostatních.

Liv Tyler

Liv Tyler je dle mého jedna z nejvíce sexy hereček v Hollywoodu. Kromě krásy má i talent, což je kombinace dosti nevídaná, ale jsem rád, že to Liv Tyler umí zužitkovat. Škoda, že není tolik obsazovaná, jak by si zasloužila.

Milla Jovovich

Nejvíce se mi líbila v 5. Elementu, kde hrála sice trošku střelenou, ale o to zábavnější postavu. Pomalu se profiluje jako akční hrdinka (viz. série Resident Evil), ale myslím, že má herecky i navíc.

Natalie Portman

Natalie jsem si všiml už v Leonovi a musím říci, že od té doby neustále roste (myslím herecky ;)).

Lauren Graham

Já ji znám spíše z komedionálních rolí a přestože je to herečka, která moc nevyniká nad ostatní, tak se mi u ní líbí to, že umí zahrát skoro všechno.

Monica Bellucci

Sice si Monicu každý pamatuje skrze její "ženské přednosti", ale myslím, že by se nemělo zapomínat ani na její herecké umění, které dohromady se sympatickým italským akcentem tvoří neodolatelnou kombinaci ďábla v andělském těle :)

Eva Mendes

Zatím spíše sekundant, na svou velkou roli asi ještě čeká. Škoda, že nedostala zatím velkou příležitost se ukázat v nějakém akčním filmu, které jejímu naturelu asi nejvíce vyhovují.