Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (101)

plakát

Elita (2018) (seriál) 

Na 5 hvezd to neni, ale jsou to lepší 4.

plakát

Narcos - Season 3 (2017) (série) 

Jorge Salcedo! Co jsem četl, tak v jeho lince se až na pár drobností (hlavně poslední díl) realita celýho příběhu od seriálu moc neliší, což je dobře.

plakát

To (2017) 

Strach, není To, co vždy vítězí :)

plakát

OA (2016) (seriál) 

Magic :)

plakát

Jedna noc (2016) (seriál) 

Pilot a poslední díl jednoznačně vládnou, ale celkově tahle minisérie dává všemu smysl. Tohle bylo něco krásně jinýho, geniálního ve svý podobě, já jsem nadšenej.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Oči dokořán. * Wow, no pro mě je tohle směs všeho, co se mi líbí. Doufám v season 2, protože tohle je rozjetý velkolepě.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Bylo to super. Jako fanoušek týhle herní ságy jsem od toho očekával jen to nejlepší, takže se mi to ještě víc možná bude líbit až na druhý shlédnutí, ale i ten první pocit, že je to konečně tady, stál za to. Děj má velký spád, možná bych víc ocenil trochu lepší propojení jednotlivých scén, ale vzhledem k prvnímu příběhu možná lepší, že to trochu odsejpalo. Dále pak taky byly někdy trochu kostrbatý momenty, který se na začátek daj odpustit, ale bude potřeba jít postupně trochu víc do hloubky a do temna toho příběhu, přestože ve Warcraftu určitě humor nesmí chybět. Pokračování je jasný, myslim, že se můžeme těšit na mnoho dalších dílů. Vzhledem k tomu, jaký nás postupně čeká příběh, jak se celý svět vyvine a kolik tak úžasných bytostí ještě zamíchá kartama, je se hodně na co těšit. Úvod do filmového světa Warcraftu se povedl, potenciál dalšího děje je však mnohonásobně vyšší, nemůžu se dočkat. Začíná velkolepá série :)