Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (9)

Hostel III

Hostel III (2011)

V 82. minutě, kdy má Carter McMullen (Kip Pardue) v ruce zabodnutou vývrtku, je možné všimnout si, že projela rukou i stolem. Když je však táhnut od stolu, vývrtka je zabodnutá jen v ruce.

Armageddon

Armageddon (1998)

Když Harry (Bruce Willis) dostane informaci, že A.J. (Ben Affleck) spustil "dvojku", zahodí golfovou hůl a jde za ním. Když však přijde k němu domů, tak pomocí té hole kterou zahodil, zvedá spodní prádlo postavy Liv Tyler.

Armageddon

Armageddon (1998)

V úvodu filmu, když se pes zakousne do umělohmotné Godzilly, si lze všimnout, že se velikost figurky mění.

Saw 3

Saw 3 (2006)

Ve scéně, kdy doktorka otevírá hlavu Jigsawovi (Tobin Bell), je jeho lebka celá od krve, ale v dalším záběru není po krvi žádná stopa a v následujícím záběru je zase zakrvácená.

Katastrofy

Katastrofy (1999) (TV film)

Momenty, kdy policisté Baker (Lawrence Dane) a Stanton (James Allodi) přicházejí na stadion, se od sebe liší. V 67. minutě filmu se představuje pouze policista Baker, avšak když se scéna v 77. minutě opakuje, policista Baker představuje i svého kolegu.

Probudím se včera

Probudím se včera (2012)

V 96. minutě, kdy tančí Aleš (Filip Cíl) se Zuzkou (Eliška Křenková), má Zuzka oblečená do bílých šatů s fialovými puntíky bílé korále a rozpuštěné vlasy s čelenkou. Přibližně o minutu později, když parta opouští ples, včetně Aleše a Zuzky, je možné všimnut si, že má na sobě Zuzka černé šaty s bílými tečkami, na krku červené korále a vlasy sepnuté v culíku.

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012)

Při dotazu policejních sil se zkratka z názvu filmu tradičně uvádí jako „Always Carry a Bible“, tedy „Vždy s sebou noste bibli“, nebo „All colours are beautiful“, čili „Všechny barvy jsou pěkné“.

Pearl Harbor

Pearl Harbor (2001)

Bitevní loď Arizona byla zasažena protipancéřovou bombou, která prorazila plášť a zasáhla přední sklad munice, což mělo za následek doslovné roztrhnutí Arizony a její potopení během několika sekund. Celkem bylo potopeno 9 lodí a 21 vážně poškozeno. 3 z těchto 21 lodí byly neopravitelné. Celkové ztráty na životech byly 2 350 mrtvých, včetně 68 civilistů, a 1 178 zraněných. Z vojenského personálu bylo právě 1 177 z Arizony.

Reklama