Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tísnivá východoslovanská atmosféra předchozích dílů plná "slovenských" jugošů, ukrajinských šlapek z Rumunska a holohlavých ruských goril s ovarovými krky naverbovaných na bulharském pracáku je ta tam, a jak je tomu u ještě levnějších pokračování levných splatterů zvykem, zbylo jen marketingové propagační video Kosteleckých uzenin. A tak místní nezletilí, začínající sadisti opět berou šulínka do ruky a já si příště radši místo produkce skočím na exkurzi do nejbližší kafilérie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové komedie The Hangover (2009) si můžou nechat zajít chuť, i když ne tak doslova. Protože tohle pokračování Hostelu se svým způsobem může taky zařadit mezi „parodie-komedie“ hororového žánru. Eli Roth se od tohohle distancoval a dobře udělal. Přestože mám Scotta Spiegela docela rád (tedy hlavně jeho starší kousky), tak tady to provařil skoro na plné čáře. I já se přidávám k těm, kteří tvrdí, že jde o nejhorší díl celé série a není to jenom kvůli tomu, že se děj přesouvá ze Střední Evropy do Las Vegas. Oba předchozí díly jsem označil za průměrnou záležitost, ale tady jde už o podprůměr. Nezaujalo mne skoro nic, snad kromě úplného začátku. Většina herců předvedla mizerné výkony, napětí téměř nulové a mučení doslova odfláknuté (u toho jsem se měl jako bát?). ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ach nebe, já snad zvýším hodnocení u dvou předešlých dílů, jak tak na to koukám. Proč většinou končí horory s děním v Las Vegas (a je jedno jakého žánru jsou) ze strany recenzní tak katastroficky? Vraždy nudné a otravné, nic nového nás vesměs nečeká a tím, že chtěli producenti odhalit nějaké ty třešničky na dortu, si u mě moc nešplhli. Herci byli sprostí, uřvaní a vlastně dost nesympatičtí. Odpad tomu dát nemůžu, už jen z důvodu, že jsem u toho vydržela sedět. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

To už sú amíci leniví zájsť do východnej Európy? Koho zaujíma Las Vegas? Ale vôbec to nie je zle vymyslené. Ale tam kde malo byť gore v štýle SAW, tam boli mordy, ktoré by nezaujali ani v osemdesiatych rokoch. Jedna slušná scéna je prekliate málo. Ale príbeh (aj keď béčkový) nebol ozaj zle vymyslený... ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Dvojka alespon navazovala na jedničku, ikdyž ztrácela na kvalitě. Což se tady říct nedá, ale co je pozitivní, že u tohoto dílu netřeba vidět předešlé, jelikož už jde spíše o zábavu zbohatlíků, kteří si vsázejí kdy obět co řekne, jak dlouho vydrží a co snese než umře. Zároven se kvalita vrátila opět k prvnímu dílu! 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama