Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Výborný seriál, který je spíše určen pro dospělejší publikum. Skvělé fóry této rodinky nás provází již několik let a jsou stále lepší a lepší. Seriál překvapivě neztrácí dech ani v nejnovějších epizodách.

Přátelé

Přátelé (1994)

Pro mě jednoznačně nejlepší sitcom s výbornými herci, kteří se svými rolemi vryli do hlavy snad každému, kdo seriál viděl. Nejlepší je, že neztrácí dech ani v nejnovějších epizodách a má stále co nabídnout. Kvality navíc umocňuje dokonalý český dabing. Ultimátní zlepšovač nálady.

My z Kačerova

My z Kačerova (1987)

Když jsem byl děcko tak jsem každý víkend brzy ráno hltal příběhy této party.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Nepřekonatelná pohádková klasika, která bude bavit další a další generace.

Akta X

Akta X (1993)

Jeden z nejlepších seriálů co v TV běžel. Některé díly byly naprosto perfektní jiné slabší. Bohužel novější série už nenabízely nic nového.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Podle obrovských hodnocení jsem čekal nějakého nástupce legendárních "Přátel" a i když se tak nestalo jedná se o vynikající romanticko-komediální sitcom s výborným, vtipným a sympatickým obsazením, chytrým scénářem a povedenými a vtipnými scénami. Jako obrovské plus považuji i fakt, že se i v 5. sérii kvalita drží velmi vysoko, což se bohužel nedá říci o blížícím se závěru. Kult po zásluze ale legenda bohužel ne.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

S britskými sitcomy a jejich humorem to je poměrně složité, jelikož jejich humor nikdy nesedne každému. Já patřím do té skupiny, která britský humor nechápe a vyjma Mr. Beana mě nenapadá britský sitcom, který by mě zaujal. Čas od času se najde světlá a zábavná chvilka nebo nějaký povedený gag ale vše ubíjí trapný a nevtipný zbytek. Tahle "partička" na tom v mých očích není tak bídně jako např. "Červený trpaslík" ale ze začátku se nejednalo o můj šálek kávy. Kadence vtipů je na můj vkus velice střídmá a po většinu času jsem se občas mírně zasmál ale žádné salvy smíchu se nekonaly. Hlavní plus a tahoun všech dílu je hlavní herecká trojice z nichž převážně pánská část sedí do rolí perfektně. Zbylé dvě série zvedají hodnocení na silné 4* a některé díly jsou jednoduše geniální. **** po shlédnutí 4 řady zvyšuji na plný počet. Jedná se asi o jediný seriál, který se zlepšuje s každou další sérií.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Se seriály z produkce HBO jsem měl dříve docela problémy (výjimkou bylo jen dokonalé Bratrstvo neohrožených) ale poslední dobou si na ně dávám pozor. Nedávno to byla skvělé "Imperium" o mafiánech ve 30. letech a nyní historická "Hra o trůny". Kdo HBO seriály zná, ten ví co může očekávat (násilí, sex, skvělá výprava, výborní herci, propracovaný příběh, nečekané zvraty) a kdo ne a nevadí mu fantasy eposy, rozhodně doporučuji.Jednoznačně jedno z nejlepších děl, které z HBO vzešlo.

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black (2013)

Pro mnohé seriálová událost posledních let, která se od většiny z opěvovaných seriálových maratónů liší hlavně tím, že je (i přes prostředí) odlehčenější a ve výsledku tak pohodovější. Pro mě se jedná o výborný seriál, který mě ne vždy dokáže zasáhnout tak, jak by asi měl (což je způsobeno tím, že se zde většinou řeší ženské/mateřské problémy, které prostě chlapa nedokážou tolik vtáhnout) ale baví mě a to převážně úžasnou prací s herci a jejich postavami, které se po celých 7 sérií naprosto reálně vyvíjí. To, že je někdo mrcha, neznamená, že ji od půlky nezačnete milovat a naopak a právě tohle zde funguje tak, jak jsem u žádného jiného seriálů nezažil. Výborné, chytré, vtipné, dojemné a hlavně výborně zahrané. Neznám prakticky jedinou herečku ale vím, že jak ji uvidím někde jinde, navždy ji budu mít spojenou s postavou z tohoto seriálu. Navíc je obdivuhodné, že každá série přináší něco nového a přestože se to vzhledem k tématu nemusí na zdát, nikdy nezačne nudit, přestože ne každý díl přinese něco zásadního. I díky tomu dávám plný počet, přestože to není dokonalý seriál a nemám potřebu ho sjíždět znovu.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Málokdy se mi stává abych přehodnotil své dojmy z nějakého filmu nebo seriálu ale v tomto případě nemohu jinak. Po první sérii jsem nebyl z té podivné intelektuální dvojky, jejich energické sexy sousedky a dvou podivných přátelích moc nadšený ale během té druhé jsem se tak neuvěřitelně bavil, že jsem se stále těšil na další a další díl tohoto zábavného a nápaditého sitcomu. Nevím jestli to bylo tím, že jsem druhou sérii viděl v originále nebo prostě tím, že byla o tolik lepší ale hodnocení zvedám o stupeň výše.