Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (141)

plakát

Příběhy civilizací (2023) (seriál) 

Nic převratného ,panečku jako už 100 let "kolabujem" v evropě ? : D , nudná serie která zapadne , určitě bych nechtěl žit jako kopský recyklátor v egyptě.

plakát

Come True (2020) 

Nelogicky ale magicky podmanivý film s dobrým soundtrackem a Julia Sarah Stone na tu je radost pohledět.

plakát

The Dark and the Wicked (2020) 

Nedotaženy horor ale děla rozdil je že pokud nevjeříte na vlka to neznamena že neexistuje !!!

plakát

Četa (1986) 

Filozofické dílo na pozadí války.

plakát

Tenet (2020) odpad!

Nolan překročil hranici snesitelnosti , pere čas zleva zprava zahrnuje nelogikou , cele to ma vypada jako že velke a cool ale navrch huj vespod hnuj . Rači bych si dal za ten čas 2x zítra rano vstanu a pařim čajem :-)

plakát

Modelář (2020) 

Konečně český "taxikař" není taky hluboký jako Scorsese ale stejně baví , hodně debad v hospodach s lidimi jako Hádek jsem abslolvoval bez výsledku , tohle s povedlo.

plakát

Dycky Sunderland (2018) (seriál) 

Mužete se snažit jak nejvíc chcete stejně to skončí neuspěchem , konečně něco natočene i z tohohle pohledu o proti ni sparta šlape jako Liverpoool :-D ale respekt k fanouškum fandi i když jde všechno do kytek.

plakát

Bídníci (2019) 

Včera jsme vyhráli mistroví světa ve fotbale všechno je super je teplo bude klid ...

plakát

Ad Astra (2019) 

Toto je varovarni lidska inteligence klesne v budoucnosti opět niž , blízky vychod bude se přesune na měsic s nim taky libyje , jemen a somalsko , budou se pořada nesmysne výpravy na konec slunečni soustavy hledat mimozemštany jak seto posere nastoupi Bred Pitt a z nahravaciho studia na marzu přes lesarové dělo hlasit serte nato a oni neslyši tak naskoči na raketu jako na šalinu v brně 1953 a jde to vyřešit , jak to vyjde na hbo nb netliflisu doporučuju k žehleni misto sama doma.