Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Soutěžní
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Reality-TV

Recenze (67)

plakát

Přes nový práh (2009) (pořad) 

Dobrý seriál o bydlení který předčil všechny české pořady tohoto typu.Petr Lesák je celkem příjemný moderátor a do tohoto pořadu se skvěle hodí.Avšak tento pořad rozhodně nemá na zahraniční pořady o bydlení a proto dávám jenom 3 hvězdy.

plakát

Partička (2009) (pořad) 

I po mnoha shlédnutích se nemůžu zbavit že česká partička je nejspíš kvůli hvězdnému obsazení zábavnější a lepší ale i přesto se jedná o příjemný zábavný pořad.

plakát

Kolotoč (1996) (pořad) 

Celkem pohodová soutěž s příjemnou délkou.Více mě bavily díly s Gondíkovými protože byli svižnější a zábavnější.Dávám pouze 4 hvězdy za díly s Paulíčkem které mě moc nebavily.

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Výborný historický seriál z cirkusového prostředí.Sice jsou některé díly slabší a o většině dílech se to říct nedá.Skvělé výkony herců a výborný scenář udělaly z tohoto seriálu kult české televizní tvorby.

plakát

Scary Movie 2 (2001) 

Po prvním filmu vétší zhoršení.Po prvním díle ubyly vtipné scény a je zde stále víc trapných scén ale proti zbylím dílům série je to vcelku dobrá zábava.

plakát

Scary Movie: Děsnej biják (2000) 

Vcelku dobrá parodie a zábava ale někdy je to trochu trapné a i tak je to zdaleka nejlepší díl celé série.

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

Postava Spongeboba se na tak dlouhý film nehodí.Ikdyž byl námět dobrý kvůli takové délce však film v některých částech nudí.Kvůli délce byl také ubrán humor kterého je tady narozdíl od normálního dílu podstatně míň.Slabší 3 hvězdy.

plakát

Život brouka (1998) 

Vcelku povedený film o hmyzu který narozdíl od Mravence Z docela baví ale narozdíl od dalších filmů Pixaru míří na mladší publikum čímž jeho kvalita ztrácí jsou to lepší 3 hvězdy.

plakát

The Road Runner Show (1966) (seriál) 

Nejlepší část z Looney Tunes.Dodnes mě baví a žádný z dílů se nikdy neokouká a bude vždycky bavit.Jeden z mála seriálů jehož nové pokračování je stejně dobré jako staré díly.

plakát

Gumídci (1985) (seriál) 

Z Disneyho seriálů jeden z nejhorších,nikdy mě nepobavil a všechny díly jsou velká nuda Jedna hvězda za to že některé postavy bylo prapracované a vcelku zábavné.