Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (1 594)

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

První díly jsou skvělé, ale potom to jde s kvalitou strašně dolů.

plakát

Vražedná hra (2012) 

2.5*, kameraman asi trpěl Parkinsonem, jinak průměr. PS.: Matthew Fox se hodí do role magora víc než kamkoliv jinam.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Family Guy narozdíl od Simpsonů a Futuramy není sterilní a do všeho jde naplno. Podle mě jde o nejvtipnější animovaný seriál.

plakát

Caprica (2009) (seriál) 

Asi po pěti dílech jsem to přestal sledovat, protože je to prostě kurevská nuda a nic se tam neděje.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

"Outtakes, gags and loopers." První polovinu jsem si nemohl zvyknout na ten divný ksicht, vypadal jako Hugo Weaving po mrtvici. Napůl plešatý, napůl černovlasý Willis z "flashbacku" z budoucnosti mě asi bude strašit ve snech. Taky mi moc nesedělo to absolutně dojebané cestování v čase, míchající principy jediné kontinuity a multiverza. A navíc starý Joe je pěknej zmrd, mladý Joe hajzl a Sara zase zamračená kráva. Od hrudníku Piper Perabo jsem si taky moc nesliboval, ale i tak to bylo zklamání. A ty logické díry, to bylo to nejhorší. V garáži můžu mít stroj času, ale zbavit se těla je strašný problém? V garáži mám stroj času, jediné využití - zbavování se těl? Každý druhý ví o looperech a stejně to v budoucnosti ani v přítomnosti nikoho nesere? Poslat vysloužilého loopera svému mladému já? Geniální, co se asi může stát? Atd... Nakonec ani nevím, za co ty 2* dávám.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Tohle je vrchol neoriginality a ty postavy zase byly vrchol demence. Jediný kdo nezklamal je David Zayas a Donald Faison, jinak je to prostě celé úplně debilní.

plakát

Šňup (2002) 

Asi bych musel být jinak zfetovaný, aby mě tohle bavilo.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Nesnáším cyklobuzny a nesnáším debily na silnicích. Nad to se povznesu, jelikož je to jen film. Svižné tempo, dokonalý střih a kamera, zajímavé obsazení, ale! klišoidní zápletka a vlažné finále. 3.5*