Reklama

Reklama

Úsměvy

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1997, 522x37 min

Režie:

Pavel Vantuch

Kamera:

Jaromír Nekuda

Účinkují:

Jaromír Hanzlík, Zdeněk Svěrák, Jiří Adamec, Jiří Adamíra, Jaroslava Adamová, Zlata Adamovská, Ivana Andrlová, Eliška Balzerová, Dana Batulková, Jiří Bednář, Vlastimil Bedrna, Svatopluk Beneš (více)

Obsahy(1)

Antologií českého humoru provází Jaromír Hanzlík. (Česká televize)

Recenze (70)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Nesporně přínosný dokumentární cyklus, jehož první díly patří mezi špičku televizní tvorby. V té době ovšem pořad uváděl noblesní a vtipný Zdeněk Svěrák, který divákům přiblížil zejména osobnosti z dob počátků naší kinematografie. Postupem let se témata zvolna vyčerpávala, Svěráka vystřídal Jaromír Hanzlík a do pořadu začali být zváni téměř všichni, co o film jen zavadili. Herci, hudebníci, zpěváci, dramaturgové, scénáristi, režiséři. Přesto má pořad tohoto typu svůj význam a skutečně pestrý kaleidoskop osobností nabízí možnost každému divákovi zvolit si svého favorita. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Úsměvy se Svěrákem si nepamatuji. Ty s Hanzlíkem ano. A i když jsem měl možnost vidět i původní díly, právě k sérii s J. Hanzlíkem mám silnou citovou vazbu: Dívali jsme se na ně s dědou, pamatuji si, že je dávali v sobotu večer. Taky si pamatuji, že jsem nemusel díly, ve kterých byli herci osobně ve studiu spolu s moderátorem. Cože se nezměnilo. 4*. A ty bych dal, i kdybych k nim tu citovou vazbu neměl.. ()

Reklama

Una111 

všechny recenze uživatele

Kultivovaný pořad stejně jako je milý a kultivovaný i jeho moderátor Jaromír Hanzlík. Není možné hodnotit stovky jeho dílů, ale už jsem viděla těch dílů opravdu mnoho a všechny potvrzují výše napsané. - - - Divák se dozví z úst samotných herců mnoho nového a zajímavého, bohužel i to, co by o nemravném životě mnohých z nich raději nevěděl. Ale tak už to je s veškerým věděním. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za každý pořad o filmu. Jaromír Hanzlík asi nemůže hosty, které mu tam ke konci dramaturgie dodávala. Asi pro něj nebylo lehké namlouvat nám, že se jedná o významnou filmovou osobnost. I když pravda, nemuseli by ti herci tak předstírat, jací jsou všichni úžasní kamarádi a jaká to byla všechno báječná natáčení... Ale to už asi patří k profesi. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Možná jsem nebyl úplně ta klasická věková skupina tohoto pořadu,když jsem jej sledoval u babičky a dědy převážně tak kolem 12-14 roku života, ale sám netuším proč se pro mě tahle kdysi pravidelná rubrika stala naprosto kouzelnou. A asi ani né tak kvůli všem těm hvězdám, o kterých jednotlivé příběhy vyprávěly, ale především díky kouzelnému Hanzlíkovu doprovodu a jeho rituálu s šálkem čaje - taky jsme ho totiž přitom pili..........moje hodnocení = 10 z 10. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Moderátor Jaromír Hanzlík se po třiceti pěti letech v rozhovoru s hostem, scenáristou Hubačem dozvěděl defakto v přímém přenosu, že roli ve snímku Mezičas (1981) psal pro něj, okolnosti tomu chtěli ale jinak, a tak si roli nezahrál. (sator)

Reklama

Reklama