Reklama

Reklama

The Dead of Night

Trailer

Obsahy(1)

Tommy (Jake Etheridge) a jeho sestra June (Colby Crain), sami a izolovaní na rodinném ranči, se náhle ocitnou terorizováni a pronásledováni dvojicí kočovných vrahů. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teda to byl ale párek hnusnejch vyšinutejch úchylů! Nerad tuhle syrovou texaskou zabijačku hodnotím průměrně, ale nedá se svítit. Nejenom, že to rejža trochu přeťápnul s těma jejich nevěrohodnejma kojotíma maskama i absurditou a nevěrohodností celýho jejich počínání, to bych ještě bral, u tohohle druhu filmu. Ale i zbytek aktérů se choval až do samotnýho konce tak nemožně pitomě, nehledě na pitomou poslední scénu, že jsem se do děje nijak moc nezažral a nebral ho příliš vážně, tudíž na mě ani nijak zvlášť emocionálně nezapůsobil. Po večeři slušnej dezert, ale nic víc, moderní variace na vypatlaný exploaťáky a la 70's, okořeněný atmoškou novodobýho Divokýho západu. Zaokrouhluju každopádně nahoru, protože jsem už viděl mnohonásobně větší sračky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme kolem a kolem, tak to technicky nebylo tak úplně zlé, výhrady nemám ani k hercům, přičemž Lance potěší i v té sebemenší roli a líbila se mi i westernová atmosféra. Jenže dějově je to šunt. Motivace i počínání vrahů nedávalo valný smysl, postavy se chovaly neméně hloupě a navrch se to místy neúměrně táhlo. Konec sice trochu překvapil, ale nejsem si jistý, jestli to mám filmu přičíst k dobru. 35% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tommy a jeho sestra June sa na rodinnom ranči stanú obeťami terorizovania dvojice vrahov...málokedy má človek možnosť vidieť tak zbytočný film, nezaujalo ma na ňom nič - dej, hudba ani herecké výkony, jeden z mála filmov ktoré som mal problém vôbec dopozerať. Lacné horory mám celkom rád ale tento film je jeden obrovský omyl. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Začne to vcelku nadějně s lehkou vůní osmdesátek. Zhruba od 10. minuty však následuje břitký pleps, ve kterém sledujeme jen neschopný kompars, režijní bezradnost, naprostou nudu a to vše ještě okořeněné šablonovitě idiotským chování postav. Dost moc trapárna. Člověk ani nechápe, proč se takovéto šlichty točí. Asi měl někdo zrovna dvě kožešiny a pickup, tak se rozhodl natočit film. (11%) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Lze natočit home invasion debilně lze a tohle je přesně ten případ zatímco posledně jsem vidět snad nejhorší kanibalistický horor (Marshes nedoporučuji nikomu) tak nyní jsem viděl snad nejhorší home invasion. Hlavní hrdinka je povolná žena (ono celkově všechny ženy zde vypadají jak kdyby si odskočily z porna) co roztahuje nohy každému na počkání a stěhuje se do Německa za novým přítelem pak tu máme jejího otce o kterém se kromě toho, že měl pole co mu zkonfiskoval šerif nic nedozvíme pak jeho tetu asi a nového přítele a na závěr policajta. Většinu z těchto lidí nahání dva kryplové v masce vlků a na konci máme překvapivou pointa, která tam asi pasuje tak jak kdyby jste daly do Rychle a zběsile na konci Medvídka Pú. Vraždy jsou nezajímavé ačkoliv stopáž uvádí 89 minut tak reálně to má minimálně 3 hodiny (pusťte si posledních 20 minut a o nic nepřijdete) . 0 procent dokoukáno tak na 4 krát ()

Reklama

Reklama