Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

903. hodnocený film: Opět spousta zábavy, skvělých bojových akcí a do toho ten Jaskie Chan, který opravdu dokázal s tímhle prorazit. Je to radost na něj koukat, jak si hraje a při tom hraje. 4* jsou ale maximálním hodnocením pro tenhle snímek, protože už mi to přijde jako obehraná písnička. Ale dobrá písnička... 4* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Připijím na tuto nacamranou kung-fu ódu na ranní podroušené návraty z restauračních zařízením, kterou si Chan vychutnává plnými doušky až do dna. A já spolu s ním. Rozhodně najdete smysluplnější kung-fu filmy. Pravděpodobně i vtipnější kung-fu filmy "jsou tam někde venku". Když si dáte hodně záležet, tak možná i nějaký podobně ujetý by se našel. Ovšem nápaditější choreografii, abyste v žánru na choreografii založeném pohledali. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná záležitost, nic takového už dneska nikdo nenatočí. Srovnávat by se dalo možná tak s filmem Ong-bak, ale to už je přecejen něco jiného - thajský box a navíc se bere moc vážně (když nepočítám honičku s tuk-tuky). Toto je opravdu nejlepší bojový film, co jsem kdy viděl, 24letý Jacky Chan ve vrcholné formě, nepřetržitá akce od začátku do konce. Samozřejmě, už z toho vyplývá, že děj to mít ani nemůže, ale to je vlastně dobře - kradl by čas soubojům. PS: Freddie Wong?? WTF?? ()

predators 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nehodnotí v rozpětí více hvězdiček, protože po shlédnutí dílu druhého, bych měl jít v tomto případě s hodnocením dolů. Ale není tomu tak a my si můžeme zařadit do kung-fu sbírky tento drahokam. Vynikající zobrazení opileckého stylu v podání J. Chana je naprosto geniální a ani se nedivím, že právě díky této roli se ujal a získal si mnoho mnoho příznivců. ...zajímavé taky je, kolik lidí provozuje tento styl u nás, především o pátcích a sobotách :-)90% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Esencialny eastern zo vsetkym co ktomu patri. Tradicny, mnoho krat citovany pribeh o tom ako niekto dostane na drzku, potom absolvuje tvrdy trening, aby sa mohol pomstit. Dialogy iba vyplnuju miesto medzi pocetnymi subojmy, ktore su samozrejme ako inak skvele. Za vsetko hovori fakt, ze dnes uz legenda Yuen Woo-Ping,nieje len choreografom akcnych scen, ale aj reziserom tohto snimku. Neda sa hovorit o nejakych zaporoch, pretoze tento film je klasika a nikto by sy ho uz hadam ani nedokazal predstavit inac. Kazducky prvok, kazdy snimok tohto filmu je jeho neoddelitelnym prvkom. Zaverecna bojova scena je pre mne ako zaver z westernu Dobry zly a skaredy. Scena ktora ukazkovo reprezentuje podstatu a tipicku ukazku svojho zanru a zaroven je tym najlepsim, co mozete v easternoch najst. Nemyslim len chreografiu, ale vsetky prvky - skvely drunken styl, dramaticky priebeh bitky, stary senilny majster, to vsetko vytvara tu skvelu, neopakovatelnu atmosferu. (10/10) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Hlavná postava Wong Fei-hung bol v skutočnom živote predstaviteľ bojového umenia a tradičnej čínskej medicíny. Žil v období konca vlády dynastie Qing. (Peter-1307)
  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama