Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si inteligentní filmař vystřelí z diváků... Sklidí nízké hodnocení a tetelí se blahem... Každá mnou udělená hvězdička je za moment, kdy jsem se při sledování OD SRDCE zasmál - a že se mi to u těch prefabrikovanejch (vesměs Disney) bijáků posledních pár let nestalo ani jednou... Díky za oddechovku, která brzy vyšumí o to hezčí bude její budoucí možné repete... ()

Sepp598 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo nudný, ty dvě hodiny celkem utekly, ale je to nezajímavý. Nápad to však byl dobrý. U těch vtipných scén jsem se sice dost bavil (dohromady tak 5-6), ale zbytek jsem jen kroutil hlavou. Záleží na vás jestli vám to stojí za to a nenechte se zmást tím, že tam hraje Karen a Pedro. Jo a ty dvě camea Johna a Daisy taky dost pobavily. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Hlavními tématy, ze kterého si dělá film srandu, jsou velká filmová studia bažících po penězích (ne po kvalitě) a zhýčkaní herci. Jednotlivé postavy jsou sice šílení maňasové, ale naštěstí je hrají sympatičtí herci, takže není otravné je sledovat. Námět o tom, že natáčí film během covidu, je dobrý a vtipný, ale na to, jak byl covid kontroverzní a obzvlášť v USA dost polarizující, tak zde prostě je brán covid jako nebezpečná věc, během níž americký štáb dodržuje vysoce přísná opatření, a i když vidíme, že tím často trpí a že tím vznikají absurdní situace, nijak se o přísnosti opatření nepochybuje. Takže satirická část o covidu vlastně není. Blbé taky je, že celé téma covidu je vlastně už v tuhle chvíli trochu out, různá opatření a jak nám to ztěžovalo život jsou (v tuto chvíli, březen 2022) už nějakou dobu za náma. Snažíme se na ně zapomenout a tady to film najednou vytahuje a to ne způsobem, že by to nějak zpětně reflektoval, jen je to taková připomínka zvláštní doby. Měl jsem z filmu pocit, že měl vyjít o dost dřív, ale tvůrci to dřív nestihli. Každopádně příběh začne velmi zajímavě, ale velmi rychle ztrácí dech a přestává být zajímavý. Občas se ale vyskytne fakt vyvedený fór (který ještě podtrhávají ti charismatičtí herci), například mě bavila tancovací scéna ve stylu TikToku. Nejvíc jsem si užíval občasný "trapnohumor" - když se někdo třeba snaží říct hustou hlášku a zoufale se mu to nedaří. Celkově je film spíš průměr. Má občas dobré vtipy, ale nic moc příběh a téma působí spíš divně. (6/10) ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Co to k...a je? Chvíli nuda, chvíli dobrý. Scénář nahoru dolů. Netflix dává tvůrcům moc volnou ruku, chtělo by je to plácat přes pracky. Co se tomuto filmu nedá vytknout jsou výkony herců. Jen díky nim jsem to byl schopen dokoukat. Jejich výkony mě bavily víc než děj a jen ty u mě vytáhly tento film nad šedivý průměr. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Netflix asi vo väčšej bizarnosti, než moje obľúbené komédie od Gravitas Ventures. Neviem ako reálne popísať dojmy z "The Bubble" lebo mám tak trošku pocit, že tu bola veľmi veľká vízia priniesť niečo originálne a zaujímavé a absolútne šialené, no dokopy je to skôr teatrálne, trápne (aj keď uznávam, že párkrát som sa počas tých dvoch hodín zasmial) a okrem toho ešte do toho pripájame celý Covid a pocity, ktoré to v ľuďoch vyvolalo a všetok ten strach okolo. A úprimne, je z toho miestami taký guláš, že vôbec som nemal pocit, že by to fungovalo. Pre mňa kopec vecí v tomto filme nedáva zmysel, má to byť asi satira, no dokopy to pôsobí viac ako lacná paródia sama na seba a neviem čo je vo filme vlastne nejaké výraznejšie pozitívum. Niektoré scénky sú vtipné, niektoré momentky počas natáčania ma bavili, finále je celkom okey a naši hlavní herci sa snažia pôsobiť, že tu reálne aj chcú byť a niečo natočiť, no nemal som pocit, že by som si to užíval tak, ako som si predstavoval, že budem. Ako keď si vezmem koncept filmu, tak ten je super. No výsledok z toho akosi išiel skôr negatívnou cestou. Možno vás to bavilo, mňa veľmi nie a rovnako ani moju manželku nie. Prišlo nám to skôr trápne. Hodnotenie: C- ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama