Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že se film soustředí na "ponorku" mezi herci, kteří jsou kvůli karanténě ohledně covidu uvězněni v nějakém hotelu uprostřed natáčení. Tak, jako byli, jenomže se neřešila ani ne tak ponorka, jako natáčení a jejich práva, do toho se začal míchat ještě instagram a agenti, až z toho vyšla super patlanina. Mě to teda moc zábavný nepřišlo. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"MIŘTE JIM NA ROZMNOŽOVACÍ ÚSTROJÍ. JSOU HOŘLAVÁ!" A takových citování-hodných klenotů je tam vícero :-) Evidentně se zařazuji do méně početné skupiny diváků, které film náramně pobavil, protože vtipně glosuje nejenom paranoidní šílenství ohledně covidu, ale zároveň se opírá do filmového průmyslu jako takového a ta kombinace je skutečně životaschopná. Jako není to třeskutě vtipné celou dobu a ten závěr možná zavání mírnou bezradností, ale vzhledem k tomu, jak si film stojí zde, si dovolím procentuálně "přitopit". 70% ()

Reklama

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si inteligentní filmař vystřelí z diváků... Sklidí nízké hodnocení a tetelí se blahem... Každá mnou udělená hvězdička je za moment, kdy jsem se při sledování OD SRDCE zasmál - a že se mi to u těch prefabrikovanejch (vesměs Disney) bijáků posledních pár let nestalo ani jednou... Díky za oddechovku, která brzy vyšumí o to hezčí bude její budoucí možné repete... ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Velmi svébytná a svérázná satira o nátuře filmovýho průmyslu s naprosto bezchybným castem – nejvíc mě pobavila Karen Gillan, Maria Bakalova, anebo sestra Maude Apatow – která svým sebeparodickým humorem však sedne málokomu. Kratší stopáž by taky ničemu neuškodila. No a falešná reklamní kampaň ke 'Cliff Beasts' pobavila. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Občas je to tak špatné, až je to dobré a občas tak špatné...až je to špatné. Film na mě občas působil jak nekonečně dlouhý monolog Bena Aflecka v posledním filmu Kevina Smithe, kde se Afleck velice detailně a uvěřitelně svěřoval o bídě a strastích jeho Batmana. I zde mám občas pocit, že herci i režisér využívají film k opravdovému přiznání, jak špatné to občas v tomto odvětví může být a nepovedenou satirou spíše maskují svojí opravdovou zpověď. Názor si na to musí každý udělat sám. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama