Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow natočil naprosto nepůsobivou a nefunkční satiru, která se snažila vzít na paškál kombinaci manýrů hollywoodských hvězd a hvězdiček a covidu, jenže místo zábavy a trefného zesměšňování na mě kompletně celý film působil spíš dojmem trapnosti a zoufalé nenápaditosti. Především veškeré postavy mě neskutečně iritovali, kdy sice tedy chápu, že se měli chovat jako rozmazlené, povrchní a ne příliš intelektuální celebritky, to ovšem neznamená, že musí působit tak strašně otravně a hlavně nesympaticky, bez špetky vtipnosti, či přesvědčivosti. Navíc ani většina jejich známých hereckých představitelů mě tu zrovna svými výkony neposadili na zadek, všichni mi přišli křečovití, nepřirození a nezúčastnění. Zesměšňování covidových pravidel je tu pak sice o malinko údernější, na druhou stranu jde vesměs o již recyklované, všeobecně známé vtípky, s ničím originálnějším, či nápaditějším tvůrci v tomto ohledu nepřišli, a tak i to se ve výsledku docela míjelo s účinkem. Krom toho zde ale jinak nefungoval humor tak nějak všeobecně, celková zápletka, i když tedy tu šaškárnu nazývat zápletkou je dost nemístné, působí nezáživně a pasivně, bez koulí, s obrovským množstvím vyloženě nudných pasáží a závěr je pak úplné spláchnutí do hajzlu, zde došla tvůrcům nápaditost už naprosto definitivně. Mně zkrátka tato podívaná doslova otrávila, celé mi to přišlo ukrutně trapný a nezábavný, prostě velká bída! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Satira ne nepodobná další satiře z Netflixu s názvem K zemi hleď! Jen s tím rozdílem, že tady si tvůrci utahují z Hollywoodu a covidu. Výsledek je ale víceméně nuda a nezábava. Jsou tu jistý momenty, který pobaví na duši, ale vesměs jsem se tu spíš nebavil. Měl jsem pocit, že se u některých scén musím smát, až se za břicho popadat, jenže ono to tak nějak nešlo. Zvítězila bohužel trapnost a to mě dost překvapuje, když si uvědomím, že za filmem stojí Judd Apatow. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk nevěděl, tak by snad ani neřekl, že to je Apatow. Mentálně vyspělejší, tepající do správných míst, reflektující aktuální témata, mířící víše a přesto je úplně na konci cítit lehká trpkost. Možná, že jsme zvyklí na údernější vtípky - možná to jenom chtěl Judd Apatow vzít trochu z jiného konce. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"MIŘTE JIM NA ROZMNOŽOVACÍ ÚSTROJÍ. JSOU HOŘLAVÁ!" A takových citování-hodných klenotů je tam vícero :-) Evidentně se zařazuji do méně početné skupiny diváků, které film náramně pobavil, protože vtipně glosuje nejenom paranoidní šílenství ohledně covidu, ale zároveň se opírá do filmového průmyslu jako takového a ta kombinace je skutečně životaschopná. Jako není to třeskutě vtipné celou dobu a ten závěr možná zavání mírnou bezradností, ale vzhledem k tomu, jak si film stojí zde, si dovolím procentuálně "přitopit". 70% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix se snaží svézt na vlně popularity jejich povedené satiry Don't Look Up, a proto servíruje další pokus o satiru/parodii na nedávné dění, tentokrát z pohledu herců, resp. filmového průmyslu. Zajímalo by mě, kde asi udělali soudruzi z NDR chybu, že z toho nakonec vyšla taková trapná a nezábavná nuda. Ačkoliv se herci snažili a občas se pár vtipů povedlo, to množství vaty a hluchých míst tyto snahy dokonale zabilo. Nejlíp na tom byl asi začátek, zbytek je těžce o ničem. 2/10. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama