Reklama

Reklama

Nebezpečné peřeje

(TV film)
  • USA Dangerous Waters (více)

Obsahy(1)

Zkušená raftařka a jeskyňářka, ovdovělá Sára, vyrazí se svými dětmi Chrissie a Gusem poprvé se svým přítelem Bobem na víkend. Chtějí sjet horskou řeku, od čehož si slibuje také sblížení dětí se svým partnerem. Náročnou plavbu zkomplikuje nález smrtelně postřeleného Ricka, jednoho z trojice uprchlých trestanců Bob přesvědčí rodinu, aby se pokusili Ricka zachránit. Nutnost opravit loď přinutí raftaře k bivakování, při němž jsou přepadeni dvěma ozbrojenými trestanci. Rick mezitím umírá a muži se dožadují, aby je dopravili na raftu ke skrýši, kam Rick, který je zradil, uschoval peníze z bankovní loupeže (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt strasna debilita. Film ma naprosto jednoduchej, predvidatelnej a nudnej dej, navic je plnej spousty nelogicnosti. O hereckych vykonech nema smysl hovorit, zadne tu nejsou, snad jen Matt McCoy alespon neco malo hraje. Zvrat v Bobove chovani byl nerealistickej a predvidatelnej. Tohle je takovej ten film na nudny odpoledne, kdy neni nic lepsiho na praci, ale jinak je k nicemu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hviezdu dávam za "vodácke" scény pri, ktorých mi moje splavnícke srdce plakalo závisťou. Krásna je ta Kanada. Jedine ak kôli prírode a vode sa to oplatí vidieť. Ostatní nemusia kontajner ani otvárať. V odpadkoch sa nehrabe! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ten čas vysílání (kolem 9. ráno) asi napověděl, o co se jedná. I když to nutně neznamená, že tento film patří do "odpadu". Podíval jsem se na něj s chutí (proto ***), ale vícekrát bych ho nemusel... ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Říct o Dangerous Waters že je to "chytrý a napínavý" thriller (imdb) může jen divák kterému už mašinérie nízkorozpočtových TV pokladů podobného zrna zešrotovala vkus na hromádku. Ono už pro samotné označení (TV film) jsou slova jako iritující, stupidní a smrtelně nudný často univerzální recenzí a někdy je rozumné se raději pokřižovat a vzít nohy na ramena, dřív než člověka zasáhne úder blbosti. Ukázkovým příkladem je tento film, který se dá označit za hodně mizernou kombinaci Cliffhangera a River Wild s tím že mu chybí bohužel jedna podstatná složka a tou je napětí. Jednu hvězdičku ze snahu a za uječenou Saru, která byla fakt gold.. Bobe přidej, Bobe neflákej se, Bobe vlevo, Bobe pádluj ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem z tohohle filmu byla nějak extra unešená, ale zase jako takový špatný se mi nejevil. Holt když se člověku v noci nechce spát, není to tak hrozné. ()

Balet odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrat byl naprosto NEREALISTICKÝ!!! Hrozně moc chyb... Třeba jak honil kluka a měl bejt střelenej a nebyl a v dalšim záběru měl kolem ruky zkrvavenou pásku, nebo jak jeli v tý řece a on neměl mít vestu a helmu, ale kaskadér jí měl... Hrůzný výkony... ()

mirliflore odpad!

všechny recenze uživatele

I když jsem se u tohoto snímku poctivě snažil být napnutý a strachovat se o životy hlavních hrdinů, nezdařilo se. Spíš jsem se musel smát fušerskému zpracování a duchaplným rozhovorům, skládajících se zejména z " Dělej!" a "Sáro!" (s občasným "Zabiju tě!" a "Chci ty prachy!". závěrečné vyvrcholení ("Pádlujte doleva!" "Skočí k nám do raftu!" "Pádlujte doprava!") jenom dokládá, za co tento film opravdu stojí. ()

KillerZeli odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká nekoukatelná blbost. Celej film je postavenej na hlavu a jeden zajímavej dejovej zvrat ho tezko zachrani. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

"Sáro!" "Sáro!!!" "Sáááááro!!!" A jedna hviezdicka za obcasny humor a v ceskom dabingu genialne znejuci pokrik "Padlujte krysy!", ktore na svoje deti na konci filmu vrieska uz vyssie spomenuta Sara (z anglickeho mena "Chrissie")... ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ty peřeje, přírodu, vodu. Nic jiného tam nebylo. Rozhovory tzv. "herců" se skládají většinou z doporučení, kterým směrem pádlovat. Navrhuji vyhnout se velkým obloukem nejen peřejím, ale i tomuto "TV filmu". ()

Reklama

Reklama