foto

Jeremy Roberts

  • nar. 18.9.1954 (64 let)
    Birmingham, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Můj auťák Brouk
Šoféři
2003 Law and Mr. Lee, The (TV film)
Přepadení v bouři (TV film)
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Mexičan
1999 Nebezpečné peřeje (TV film)
Třinácté patro
1998 Chlapec z džungle
1997 Naprosto nezávazně
Quiet Days in Hollywood
Running Time
1996 Půlnoční peklo (TV film)
1995 Lone Justice 2
Phoenix
Stuart Saves His Family
Vlak plný peněz
1994 Maska
1992 Jack and His Friends
Půlnoční podraz
Sestra v akci
1991 False Arrest (TV film)
Lidé pod schody
Muž na ženění
Noční můra (TV film)
Pozdě k večeři
Star Trek VI: Neobjevená země
1989 Edge, The (TV film)
Peter Gunn (TV film)
Vánoční prázdniny

TV seriály

2009 Anatomie lži (TV seriál)
Temná minulost (S02E05)
Odložené případy (TV seriál)
Šakalové (S06E16)
2008 Sophie (TV seriál)
2007 Tráva (TV seriál)
A Pool and His Money (S03E02)
Veronica Mars (TV seriál)
Konečné skóre (S03E13)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk začal brát léky (S03E09)
2003 Dragnet (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Živá mrtvola (S01E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Čelní náraz (S03E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
For the People (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Going to California (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Ráj nalezen (S04E13)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Faith, Hope a Trick (S03E03)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vzpomínka (S03E02)
Xena (TV seriál)
Hrst plná dinárů (S01E14)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Hippokratova přísaha (S04E03)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Bakersfield P.D. (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Limo (S03E19)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kouř ti stoupá do očí (S01E10)
Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace