foto

Brent Hinkley

  • nar. 12.4.1962 (59 let)
    East Moston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Redwood Highway
2007 Valley of Light, The (TV film)
2003 Jak je těžké býti upírem
2002 Krvavá stopa
Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Řekni, že to tak není
2000 Blessed Art Thou
1999 Nebezpečné peřeje (TV film)
Tyrone
Univerzální voják: Zpět v akci
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Karneval duší
Málem hrdinové
Výkupné za rošťáka (TV film)
1997 Past
Touch
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1994 Ed Wood
1993 Carnosaur
Dobrodružství létající okurky
Josh a S.A.M.
Volný pád
1992 Bob Roberts
Líbánky v Las Vegas
Máma a táta zachrání svět
1991 Mlčení jehňátek
Mrtvá ve vodě (TV film)
1990 Brain Dead
Cold Dog Soup
Jakubův žebřík
Marťani, jděte domů
Znovu objeven
1985 Love Lives On (TV film)
1984 Vzal jsem si modelku (TV film)

TV seriály

2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde opět domů (S04E02)
2003 Carnivale (TV seriál)
Stržen hněvem (S01E10)
Když ples skončí (S01E02)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Lawyers, Guns and Money (S01E19)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední kapka (S03E01)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Doublemeat Palace (S06E11)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Somebody's Going to Emergency, Somebody's Going to Jail (S02E16)
Pohotovost (TV seriál)
Když upadneš v nemilost (S08E07)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Po stopách kradených dílů (S08E13)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Quiz Show (S02E22)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Merv Griffin Show (S09E06)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Konec budoucnosti, část druhá (S03E09)
Ženatý se závazky (TV seriál)
The Juggs opustili scénu (S11E07)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Love and Hope (S01E11)
Odpadlík (TV seriál)
Těžké rozhodnutí (S03E21)
1994 Akta X (TV seriál)
Opačné pohlaví (S01E14)
Strážce moře (TV seriál)
Nothing But the Truth (S01E14)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Live-In (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Divadelní záznam

2005 Embedded (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky