Reklama

Reklama

Candy Land

Trailer 1

Obsahy(1)

Zdánlivě naivní a zbožná mladá žena se ocitá v ilegálním světě sexuálních pracovnic na zastávkách kamionů alias „ještěrek“. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni, tak tomu teda říkám prvoligově pošahanej film! I když asi čtvrt hoďky po začátku jsem ho musel zastavit a znova se ujistit, že v anotaci vážně stojí "horror/thriller", a ne třeba "soft eroťák z produkce Playboye", nebo něco podobnýho. Tedy já osobně bych místo pipin a prsisek ještě radši viděl víc detailů Remyina očišťování jejím vytuněným krucifixem, ale to není výtka, spíš přiznání mojí zvrhlosti, možná bych taky zasluhoval být očištěn... Ale třeba "milostná" scéna s Remy a Levim je na pět pěticípých. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po devadesáti minutách tohoto Hororu / Thrilleru je mou nejsilnější emocí těžké zklamání. Fakt jsem nečekal, že mě z celé záležitosti bude nakonec jakž takž bavit jen poměrně rozvleklý úvod, který mě seznámil se všemi hygienickými nedostatky odloučeného pracoviště v oblasti cestovního ruchu. Což o to, kdybych patřil mezi takzvané slabé povahy, už právě tento úvod by mě jistě převelice šokoval, jenže mě už dnes skutečně překvapí jen máloco. Musím ale přiznat, že přechod k odživotňování mě přece jen překvapil. Překvapil mě hlavně tím, jak jsem se u něj nudil. Tvůrci mi za celou dobu nenabídli žádný překvapivý zvrat, děj se pohyboval kupředu stejně jako lokálka po jednokolejce, jednotlivé inhumační scény postrádaly jakoukoliv invenci a já jsem si v duchu odškrtával ubývající postavy a fandil jsem kolozubé obludce, aby všechno dokončila co možná nejrychleji, abych už mohl jít od toho. / Poučení: Někdo se řídí pravidlem: "Nejdřiv se ptej, až pak střílej", někdo nedá dopustit na poučku: "Nejdřív střílej a až pak se ptej"; pokud mám co do činění s náboženskými fanatiky, jsem zastáncem postupu: "Nejdřív střílej a vůbec na nic se neptej". Vím, je to asi kapku militantní postoj, ale nemůžu si pomoct. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Truck stop sex workers a jejich kunčafti vs. evangelická dívka, co je nástrojem patřícím do giallo odesílá směr Království nebeské. Autorská inspirace v Bavovi a realismu Bully od Larryho Clarka, povedený casting od young Lindy Hamilton v hlavní roli až po posledního nemytého kamioňáka, který dá 40 babek navíc, když to bude bez pláštěnky, absence snahy o nějaký sociální komentář a nepředpokládaný přeživší celé té nábožensky motivované zabijačky. Že některá mrtvá těla na koberci zjevně dýchají a že odpočívadlo v Montaně má bez nějakého výraznějšího zájmu policie 2,5 mrtvoly na metr čtvereční, taktně přejdu. Apropo, je fascinující, jak kvarteto Baldwinů s nástupem důchodového věku splývá do jedné podoby.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kdyby tu bylo více nahoty (když už něco takového točím, tak přece nabídnu víc, než jen dvoje kozy a jeden záběr na ◊ ne ?!) a přidala se jedna peprnější Gore scéna, byl bych mega spokojený. Každopádně, jedná se o dobře natočený, malý, Vánoční Horor, kdy se ke skupince prostitutek, bydlící na okraji světa v jednom motelu, přidá zbožná holčina, která nemá ale v úmyslu si něco přivydělat. Vraždy jsou hezky krvavé, atmosféra (1996) byla celkem povedená, nenudil jsem se a finále bylo zajímavý. Má to samozřejmě několik nelogických děr (nikdo nenašel mrtvé kamiońáky/řidiče ?), ale co. Top scény za mě - farář a sex s tužkou v krku. Čtvrtá hvězda za tu dlouhovlasou krásku Eden Brolin. (73. hodnocení) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První sexploitation roku. Příběh pojednává o prostitutkách uspokojující nadržené kamioňáky, ke kterým se přidá jedna silně věřící dívka ze sekty, aby vykonala očistu. Máme tu tedy střet náboženství a prostituce, zkorumpovaného šerifa a americký zapadákov v Montaně. Vizuálně to není až tak levný, jak by se mohlo na první pohled zdát, je to docela zručně natočené, holky se nahoty nebojí ( vzhledem k tématu jsou však dvoje kozy nedostačující) a žánrové potěšení tu nemá příliš velké zastoupení. Většina vražd je buď mimo záběr, anebo je vykonána stejným stylem ( bodnutím do břicha), žádný gore nečekat, jen trochu krve, což dnes nikoho ze sedačky nezvedne. Došlo tu i na gay znásilnění a jednoho úchylného faráře, což jsou asi nejzajímavější scény, ten zbytek nenabídne bohužel nic nového a ani nepřekračuje hranice v žánru. Je to krátké a koukatelné, tedy neurazí. 5.5/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Len niekoľko týždňov pred natáčaním sa produkcia presunula z Oklahomy do Montany, kde prebiehal aj dej filmu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama