foto

Brad Carter

  • nar. 5.12.1973 (47 let)
    Fort Worth, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Charming the Hearts of Men
Emperor
Safety
2019 Reckoning
Run with the Hunted
2018 Armed
Eat Me
Jameson
Mladý gangster
2017 The Scent of Rain & Lightning
2015 Black Mass: Špinavá hra
Dixieland
REVENANT Zmrtvýchvstání
2014 Bez úniku
2012 Na mol
2010 Red Dead Redemption: The Man from Blackwater
2008 Night Life (TV film)
2007 Anděl spravedlnosti (TV film)
Revamped

TV seriály

2018 I'm Poppy (TV seriál)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
eMergence (S02E01)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Blue Pages (S01E10)
Turnaround (S01E09)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trade Secrets (E07)
Love (TV seriál)
The Long D (S02E11)
Liberty Down (S02E10)
Noční směna (TV seriál)
Do No Harm (S04E03)
2016 Bosch (TV seriál)
Tělo v kufru (S02E01)
2014 Temný případ (TV seriál)
Kdo chce kam (S01E04)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Chapter Three (E03)
Chapter Two (E02)
Chapter One (E01)
Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
Smoke 'em If You Got 'em (S07E06)
Poor Little Lambs (S07E04)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Brusle jako zbraň (S08E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Volný pokoj (S14E09)
2012 MyMusic (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Pan domácí (S01E12)
Dr. House (TV seriál)
Útěky (S08E10)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Klauni přicházejí (S01E10)
Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Veterans (S01E11)
The Hammer (S01E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Krásně komplikované (S03E02)
Dexter (TV seriál)
Pardon (S05E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Do lesů (S06E09)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The D.E.N.N.I.S. System (S05E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ještě jedna (2) (S09E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Field of Dreams (S02E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)

Dokumentární

2015 Kickstarted

Hudební videoklipy

2016 Brad Carter: Doin' Wrong with You (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Brad Carter: Doin' Wrong with You (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Brad Carter: Doin' Wrong with You (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky