foto

Brad Carter

  • nar. 5.12.1973 (43 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Highway Is for Gamblers, The
2017 The Scent of Rain & Lightning
2015 Black Mass: Špinavá hra
Dixieland
REVENANT Zmrtvýchvstání
2014 Bez úniku
2012 Na mol
2010 Red Dead Redemption: The Man from Blackwater
2008 Night Life (TV film)
2007 Anděl spravedlnosti (TV film)
Revamped

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Do No Harm (S04E03)
2016 Bosch (TV seriál)
Trunk Music (S02E01)
2014 Temný případ (TV seriál)
Kdo chce kam (S01E04)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
Smoke 'em If You Got 'em (S07E06)
Poor Little Lambs (S07E04)
2013 Longmire (TV seriál)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
2012 MyMusic (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Pan domácí (S01E12)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Veterans (S01E11)
The Hammer (S01E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Krásně komplikované (S03E02)
Dexter (TV seriál)
Pardon (S05E01)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace