Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Markova třída se slučuje s částí druhé třídy, a tím nastává boj vůdců dvou znepřátelených klučičích part: Adamem a Markovým studentem Charliem. Studentka Lenka, sestra Charlieho, tajně chodí s Adamem. Když na to Marek přijde, konzultuje situaci s Karolínou, ta v tom vidí romantiku jako Romeo a Julie, Marek je daleko víc při zemi a musí dokonce i fyzicky zasáhnout při další bitce rivalů. S Karolínou a Lenkou pak Marek Adama ve skladu přesvědčuje, aby přestal s Charliem bojovat, Lenka přece miluje Adama, ale nemůže přijít o bratra Charlieho. Ten se objeví před skladem a Karolína s Markem použijí jako krycí manévr, aby neviděl Lenku s Adamem, svůj první polibek... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové nic, trvající hodinu. Bitka, řeči, bitka, řeči, bitka, romantika, bitka, a na závěr groteska. Co si dovolují žáci k učiteli je pro mě neakceptovatelné, co si dovoluje učitel k žákům, oastatně také. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi to takové nereálné. Asi jako by chtěl někdo napasovat násilně příběh Romea a Julie na dnešní poměry, přičemž neznal pořádně ani předlohu, ani dnešní poměry. Ale pár fórků se docela povedlo, třeba deštník. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pubertální láska, zobrazená nerealistickým způsobem a vlastně i nerealistickým výkonem. Hlavně ale díl naplno rozvíjí podzápletku Marka a Karolíny, která mě bohužel však zajímá mnohem víc, než hlavní náplň epizody, vyhrocená finálem na střeše. ()

Reklama

Reklama