foto

Beáta Kaňoková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kukačka (studentský film)
2016 Řád (studentský film)

TV seriály

2020 Specialisté (TV seriál)
Muž bez paměti (S05E01)
2018 Profesor T. (TV seriál)
Tamara (E06)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Ve víně je vražda (S01E03)
Génius (TV seriál)
Kapitola pátá (S01E05)
Specialisté (TV seriál)
Služby z lásky (S01E05)
Mordparta (TV seriál)
Teambuilding (S02E05)

Divadelní záznam

2018 Pes baskervillský (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky