foto

Ondřej Bauer

  • nar. Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A hudba hraje (studentský film)
Dechovka (divadelní záznam)
Menandros & Thaïs
2014 Ondřej (studentský film)
Venku pršelo (studentský film)
2013 Rozkoš

TV seriály

2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Stáčedlo (S02E02)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Družička (S01E09)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace