foto

Ondřej Bauer

  • nar. Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vánoční svatba sněhuláka Karla
2016 A hudba hraje (studentský film)
Dechovka (divadelní záznam)
Menandros & Thaïs
2014 Ondřej (studentský film)
Venku pršelo (studentský film)
2013 Rozkoš

TV seriály

2017 Taxikář (TV seriál)
Marie (E02)
Trapný padesátky (TV seriál)
Manžel (E08)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Stáčedlo (S02E02)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Družička (S01E09)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace