Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu není nic jednoznačné. Dokonce ani to, když manželka přistihne manžela, jak hobluje v kanclu svou kolegyni. Z klasické “rodinné” zápletky se postupně stává velmi zamotaná záležitost. Autoři se zde velmi snažili a nutno podotknout, že zdařile postavit proti sobě dvě pro diváka vyrovnané strany - nevěrný manžel, kterému se zapalují na stará kolena lýtka a psychopatická maniakální manželka s temnou minulostí. Pokud film budeme brát pouze okrajově a budeme se držet autory vytyčené laťky, pak si ho opravdu vychutnáme nejlépe. Pokud se do filmu ovšem ponoříme hlouběji, vyplave na povrch smutná a jednostranná pravda a vložený námět k zamyšlení - manželka a její povaha v tomto filmu není ničím jiným, než produktem mužského chtíče. Je to vlastně oběť, zlomená žena, se kterou si muži jen zahrávali a když se jim to hodilo, tak ji odkopli a tím i vlastně “nakopli” to, co se skrývalo hluboko v jejím nitru. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už en kvůli tomu, že sem celkem dlouho neviděl novej cele film, tak dám 5 hvězdiček. A taky trochu kvůli tomu, že se tenhle filmek fakt vydařil. Celkově musím říct, že obdivuju severskou kináž, a obzvlᚍ jejich napínavá kousky. Tohle je rozhodně jeden z nich. NApětí bys mohl v klidu nakrájet no a co se týče příběhu, tak taky skvěle promáknutej. Z tý jeho manželky šel vopravdickej strach... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti je taková vzdálená dánská variace na Válku Roseových, samozřejmě jen v krapet víc ostřejším podání, kde navíc není ani příliš místo na nějaké to odlehčení, tohle je totiž čistý, přímočarý thriller, který každopádně funguje opravdu skvěle a já mu vlastně nemám ani příliš co vytknout. Zápletka je zajímavá, nápaditá, skutečně nepředvídatelná, a párkrát mě dokázala dokonce i svými zvraty zatraceně překvapit a hlavně žánrově pobavit, prostě skvělá věc, jíž nechybí ani spád, tvůrci na nic moc dlouho nečekají, jdou přímo k věci a je to fakt jízda. Na celou nastalou situaci ve filmu jsem pak přesvědčený, že navíc budou mít rozdílné názory i obě pohlaví ve skutečnosti, já jsem samozřejmě na straně chlapíka a upřímně z té ženské, v podání zatraceně přesvědčivé Sonji Richter, mi běhal až mráz po zádech, ty vole, tohle mít doma, tak se tam normálně bojím chodit 8D. Herecky fajn byli jinak ale samozřejmě i všichni ostatní, takže i po castingové stránce se zadařilo na výbornou. Dále se tu povedla i poměrně syrovější atmosféra, momentů napětí se zde též pár vyskytne a i emoce lze považovat za funkční, prostě v pozici toho chlápka bych fakt nechtěl být. No a jelikož i samotný závěr nepovažuji za vůbec marný, spíš naopak, musím tuto podívanou vážně pochválit a upřímně doporučit. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Kto má rád filmy, kde sa scenárista hrá s divákom, tak ten si do istej miery príde na svoje. Nemá to síce žiadne prevratné zvraty, ale je to nepredvídatelné (ako to už býva pri psychopatických poruchách). Herci (tí dvaja v hlavných úlohách) to museli vedieť odohrať aj psychologicky, aby sme vedeli ako sa práve cítia, čo si myslia a čo práve prežívajú. A to ma celkom bavilo. No veľa krát som mal pocit, že režisérovi chýba ešte nejaká tá prax. Niektoré scény, hlavne tie s policajtom mi prišli ako z iného, gýčového, televízneho filmu. 65%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Loving Adults" hodnotím veľmi pozitívne. Tento krimi thriller začne niekde a skončí úplne kdesi inde. To je pre mňa fascinujúce. Ako môžem začať sledovať film s tým, že mi je náš hlavný hrdina vyslovene nesympatický a som len zvedavý čo sa vlastne odohralo a skončím s pocitom, že mi je ho strašne ľúto. To je niečo, čo som zažil naposledy asi pri sledovaní "Gone Girl". Čo je asi aj film, ku ktorému by som to asi najlepšie mohol prirovnať. Atmosférou, zvratmi aj celkovým spracovaním. To napätie sa tu dá krájať a konflikt oboch manželov je veľmi dobre spracovaný. Nechcem ale prezrádzať veľa, lebo to by som už išiel do veľkého spoiler teritória. Takže tomuto sa radšej vyhnem. Môžem len povedať, že obaja manželia podali skvelé herecké výkony, spôsob akým je príbeh rozprávaný je podľa mňa super. Ak máte radi krimi thrillery, tak tento film určite nevynechajte. Bola by to škoda. Hodnotenie: A- ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama