Reklama

Reklama

Evu Marini (Edwige Fenech) je ve snaze posílit ženskou rovnoprávnost v italské armádě odvelena k jednotce vedené Renzem Montagnardim. Všcihni ji chtějí vidět nahou, případně se s ní vyspat. Kdo uspěje v boji o krásnou doktorku? (Peabody)

Recenze (3)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, I Edwige Fenech natocila planobu, tu je jedna z nich. Jeden z najhorsich filmov neznameho rezisera Nando Cicera /L´insegante 1975/ : 0 % ()

curil 

všechny recenze uživatele

Další z bláznivých italských komedií neblahé úrovně. Příběh vojenské lékařky bujných tvarů v podání Edwige Fenech je prakticky stejný jako ve filmu z předcházejícího roku "La dottoresse del distretto militare". Jen se liší v tom, že obětí její krásy jsou místo policajtů vojáci. Nutno zmínit, že tentokrát se ve filmu objevuje Edwige málo, ač je hlavním tahákem filmu. Daleko více prostoru dostávají vojáci, ať už jde o plukovníka Flashetta (Renzo Montagnani), nebo o bandu rekrutů, kde opět vyniká svými trapnostmi Alvaro Vitali jako vojín Alvaro Quattromani Stačí připomenout cigaretu strčenou mezi půlky zadku, která rytmicky čmoudí. ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Jediná věc stojí za vidění v této uprděné a nablblé italské komedii - Edwige Fenech (taky proto jsem si to sehnal, protože - podobně jako u komedií s Paolem Villaggiem - pokud v nich není Ornella Muti, nemám důvod trpět u scén, kdy není na plátně). Naštěstí na rozdíl od Ornelly se Edwige svlékala ještě s větší chutí a bylo proč, krásná ženská to byla (navíc, jak je vidět z její kariéry, měla i v hlavě). Zbytek je děs běs, pobíhání, legrační padání, grimasy, Alvaro Vitali je na blití a skoro mi svými sériemi komedií v sedmdesátých letech zkazil Amarcord, kde je ovšem hodně odlišný, protože Fellini byla pan režisér a takové utírání si nosu židlí jako tady nepřipustil. ()

Reklama

Reklama