Reklama

Reklama

Infinity Pool

  • Kanada Débordement (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

James (Alexander Skarsgård) a Em (Cleopatra Coleman) Fosterovi si užívají all-inclusive dovolenou na pláži na fiktivním ostrově La Tolqa, když smrtelná nehoda odhalí perverzní subkulturu hédonistického turismu, bezohledného násilí a surrealistických hrůz v letovisku. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Dovolená za trest, zaplníme arest!" (Ne)vydařená dovolená, s kanadsko-maďarskou (už ta kombinace je vražedná) cestovní kanceláří Klon & Klon. Potvrdit může moje žena, dále James, nordický sympaťák s ksichtem Dolpha Lundgrena po neúspěšné plastické operaci a Em, kočka všech koček s fakt smyslnými rty, přesněji řečeno koňskými pysky o velikosti rozloženého gauče. V luxusním letovisku Žiletkový drát jsme se všichni hned sčuchli a vyrazili vstříc dobrodružstvím. Opékali jsme párečky, honili klobásu, pletli si domorodce s kuželem v autoškole a hráli "Máš babu!" s místní policií "Popravit a zkásnout!", která nás imrvére popravovala, čímž nás dost otravovala. Vyvrcholením dovolené byly drogové halušky a Em, která mě opíchala. Vysoce umělecky, tj. za použití mlhy, stroboskopických efektů, barevných filtrů a s náruživostí vesničanky Pearl vrážející vidle do husy. Bohužel, suvenýr z dovolené nemám, neb Brandonovu ani Bludmanovu proktologickou hloubku myšlenek jsem nepobral. Jen dva ručníky s logem hotelu jsem šlohl. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Účastníci zájezdu v bizarní vizi mladého Cronenberga, který se nejen potatil, ale i dost inspiroval poetikou a vizuálním stylem Nicolase Windinga Refna. V podstatě je to extrémní verze body hororu, ve které není nouze o intenzivní psychedelické scény a surrealistické výlevy. Podivně perverzní a provokativní podívaná, která je nejzajímavější do okamžiku odhalení pointy. Pak už je to jeden velký guláš, ovšem Alexander Skarsgård a Mia Goth jsou parádní. [55%] ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Davčův přestřik, kterého dozajista má s nějakou androgynní perverzačkou s amputovanýma nohama a kolostomickým pytlíkem, zjevně nepadl daleko od úchylného stromu. Akorát fetuje trochu víc než papá, a tak tato v první půli nadějně mrazivá sondáž na téma „Vyprcali byste svého vlastního klona?“ satanžel vykultivovala do pičoidně deviantní artistické smaženice z lysohlávek, nad níž Bludmanovi zduřelo ego a řádně vyhonil, načež chytil sebestředný slovní průjem plný existenciálních cizích termitů, jež by měl, marxistický homorozumbradáč jeden, dozajista problém zpětně interfelovat. A je to trochu škoda. Ne Bludmanovy masturbace samozřejmě, nýbrž filmu, protože než začali rozdávat na place piko, jednalo se exekučně zdařilou a solidně budovanou syrovou divnoostrovní taškařici, ve které poprvé ve své kariéře překvapivě jakž takž překonal obličejovou obrnu jindy prkenný manekýn Saša Souostroví. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Cronenbergův jeblý synček se moc nepotatil, a ani nezapotil, když se bez známky citů v čurákovi vydal natočit dadaistický psycho úlet do chorvatského Záhřebu, kde si krom buvolích varlatech trošku okusil šťavnatou prdelku Mia Goth, která by si pro změnu mohla zahrát i o trochu míň mrdnutou kikinu, co vidlemi ukrajuje husu nebo francouzského debila. Mozková smaženice kanabinoidem, kterou si užijou prkenní boseři, co si společně s Brandonem ujíždí na tělesné body-cult horory, a ostrovní příznaky. Není kurva divu, že mi to tady hnilo v disku, jak plesnivé podmáslí, v domnění že mi moje podvědomí hlásilo kočičí smysl, ovlivněna pozeráním incestní porna, že tahla kapsička nebude čerstvá! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Viděna tvrdá NC-17 verze. Infinity Pool je zatím nejlepší cronenbergovinou (míněno od C. juniora) - tentokrát méně depresivní, zato více zábavnou a morbidně humornou. Nenechte si pokud možno vyzradit nic moc o ději, ačkoliv trailer už se o hodně z toho postaral. V překvapení je kouzlo. Alexander Skarsgård si to mnohonásobně dává, Mia Goth je opět úplný živel a některé audiovizuální výjevy v tomto snímku se člověku pěkně zaříznou do paměti (nevím, jak moc okleštěná je eRková verze). Fanouškům sci-fi hororu plně doporučuji. Máme sice zatím jen leden, ale už teď to u mě je jedním z top žánrových filmů roku. [Sundance Film Festival 2023] ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo predovšetkým v Šibeniku v Chorvátsku. Po dvanástich dňoch natáčania sa produkcia presunula do Budapešti v Maďarsku, kde sa natáčanie skončilo. Postprodukcia prebiehala v kanadskom Toronte a bola dokončená v druhej polovici roku 2022. (Arsenal83)
  • Film pre svoje „niektoré grafické násilie a sexuálny obsah“ dostal obmedzenie, že sa môže premietať len dospelým. Po neúspešnom odvolaní sa s cieľom sprístupniť film mladším divákom sa nakoniec rozhodli film zostrihať. Nezostrihaná verzia tak bola premietaná len na Sundance festivale, zatiaľ čo upravená verzia bola uvedená do kín. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama