Reklama

Reklama

Lovci bizonů

  • USA Butcher's Crossing
Trailer 1

VOD (1)

Will Andrews opustil Harvard a hledá „vyšší cíle a větší smysl života“. Odjíždí na západ do Butcher's Crossing v Kansasu. Ve zkušeném lovci bizonů Millerovi najde Will přesně toho, kdo mu poskytne zkušenosti, po nichž touží. Miller ví o odlehlém údolí v coloradských Skalistých horách, které osadníci nenavštěvují a kde se to hemží tisíci bizonů, jejichž kůže se prodávají s tak vysokou cenou, že každý účastník výpravy má zajištěn nečekaný zisk. (O2 TV)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o bizónoch a o hovne. Doslova. O zabíjaní bizónov je to skoro celý čas, tuláci, z ktorých mnohí dávno nevideli žiletku ani ženu, len bizónie varlata, bezbreho strieľajú zvieratá, lebo však v kožuchu je teplo. Film ukáže, že mnohokrát to bolo úplne zbytočné. No a potom príde na rad aj hovno, keď jeden zálesák tam á skvelú scénku ako krásne kdesi pri suchom dreve kadí a prdí a druhý ho nenápadne pozoruje. Vkusná a romantická scénka, každopádne najzapamätateľnejšia. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdyby tuhle látku o tom jak byl člověk ve své hamižnosti schopný prakticky vybít jeden druh zvířete dostal do rukou schopnější tým tvůrců, mohla to být silná a nepříjemná podívaná, která by splnila roli mementa toho čeho je člověk schopen. Jenže to se bohužel nestalo a výsledek je v tomhle případě nuda plná keců o ničem, nesympatických postav a špetky nesmyslného zabíjení bizonů. Cage tu není tak špatný jako obvykle, ale to neznamená že je dobrý a upřímně sem mu to moc nevěřil...40% za bizony ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Naivní vysmátý trouba jede na Divoký západ poznávat svět. Hle, tam Cage bez peněz, ale s projektem na lov bizonů. Bo trouba je movitý, zasponzoruje expedici. A hle, bizoni. Tak do nich střílí a střílí a kecají a kecají a kecají a kecají a střílí a kecají a kecají a kecají a pak už je konec a jedou domů. Ty jo, to bylo fakt jedinečné pokoukání, až mě bolí palec od přeskakování. ↘️ 14% ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Jako do půlky jsem si říkal, že to vlastě neni až tak Cagovsky špatný...Mno a druhá půlka a "vyvrcholení" mě utvrdilo v tom, že bohužel je...Hodně špatný po všech stránkách. Jediný plus je krásná divočina, ale to si radši pustim kdejakej dokument od DA a nemusim tu ztrácet 2 hoďky svýho drahocennýho času. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Banda nesympatických lovcov zabíja kvôli kožušinám jedného bizóna za druhým. Medzitým sedia pri ohni a rozoberajú nesmrteľnosť chrústa. V ironickom závere sa ukáže, že to všetko bolo aj tak k prdu. Jedna vec, že je to strašná nuda a druhá, že je to vlastne film o odporných ľudoch, ktorý prakticky vykynožili jeden druh zvierat. Ani na to nemali žiadny poriadny dôvod. Starému išlo hlavne o ego a mladému z mesta a trochu vzrúša v divočine. Technická stránka je ok, ale celkovo film v každom ohľade o ničom. 1/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Nicolas Cage si kvôli filmu oholil hlavu, čo je v jeho prípade prvýkrát, kedy je vo filme holohlavý. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Montane od októbra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama