Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (99)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rčení “Do třetice všeho dobrého” se dostavilo i k sérii, kterou jsem si před lety hodně oblíbil a i po dvojce jsem si říkal, že by se tahle rozverná francouzská rodinka mohla ještě jednou vrátit. Ono k tomu doopravdy došlo, zase jsem se rád shledal se starými známými, pokochal se krásou nejen Elodie Fontan, ale upřímně doufám, že klasický mustr trilogie bude stačit. Některé zdejší linky (viz ta se zahradou) už působily silně našroubovaně. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tretí krát viacmenej to isté. Na jedno pozretie trojka Čo sme komu urobili asi málokoho pohorší. Kadencia hlášok a môjho smiechu sa však každým dielom znižuje, podobne ako počet nových vtipov a humorných situácií, ktorý sa v trojke začína nebezpečne blížiť k číslu nula. A aj keď mi je rodinka Verneuilových ( a aj ostatných príbuzných rodín) vlastne vcelku sympatická, s prípadnou štvorkou by som bol už opatrný... 55% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla extrémě vtipná a velmi originálně využívala etnických rozdílů a mnohovrstevnosti zvyků jednotlivých národností, díky čemuž vznikla nápaditá a zábavná komedie v duchu francouzské recese, tak dvojka byla spíše romantickou taškařicí, dělající si legraci z vlastních zvyků a francouzského přístupu k životu. V trojce se pokoušeli tvůrci tohle včechno spojit, bohužel se to tak úplně nepovedlo. Respektive, nic co by bylo vyloženě špatně se nekonalo, ale rozmíšky, které zde hlavní účastníci řešili, nepramenili z národnostních rozdílů, či problému s migrací, nebo sexuální orientací, ale šlo spíš o běžné domácí půtky, které jsou zjevně blízké všem manželským párům na světě. Vsuvka s německým odivovatelem "umění" byla zcela zbytečná a jediná vtipná záležitost, rozmíška mezi švagry, byla utnuta hned v zárodku. Díky tomu divák dostal běžnou, ba přímo se nebojím použít výraz tuctovou romantickou komedii, která sice neurazí, ale ani nenadchne. Přitom potenciál byl veliký a přítomnost tolika rodin, skýtala milion možností, co se mohlo stát. Ani pan farář bohužel nedostal tolik prostoru, kolik by zasloužil. Za mne spíše zklamání a 50%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Možno najslabšia z troch častí, ale nápady nedošli. Film chvála pánu ostáva pri svojom politicky nekorektnom humore a Clavierov humor nie je jediným vrcholom, scenár je písaný, aby čiel gag za gagom a ono to funguje aj u slniečkára aj u konzervatívca, keď každý trocha prižmúri ideologické oko. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Napotřetí a rozhodně zatím nejlépe. Poprvé jsem z celého projektu cítil, že si na tom dal někdo záležet. Na námětu a scénáři je to opravdu znát. Do série se vrátil vtip, trefný a vlastně i velice kultivovaný humor. Zakomponovat do hry rodiče zeťáků byl rozhodně zajímavý nápad, i když si většinu scén stejně stále pro sebe ukradne Christian Clavier a neuvěřitelně vtipný Pascal N'Zonzi. Tentokrát mi ale přišlo, že celý film nepřešlapoval pouze na místě, ale od samého začátku o něco šlo a film k něčemu spěl. Bavil jsem se rozhodně a to po celou dobu stopáže. I když si nedokážu představit, o čem by pojednával čtvrtý díl, za tento doposud nejlepší díl bych mu dal rozhodně šanci. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Oproti vzducholodím se nedá horkovzdušný balon řídit (pouze využíváním větru jde lehce směrovat), a proto není možné přistát na konkrétní místo jako ve filmu. (Ace.A.T.L.)
  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama