Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (99)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Přestože jde o třetí díl, humor z tohoto ranku mě neomrzel. Svižné, uhozené, s výborným českým dabingem, téměř plný sál se válel smíchy a já taky. Výhodou je, že člověk ví, na co asi jde a je moc fajn, když výsledek předčí jeho očekávání. U komedie takového zrna, ráda odpustím i několik lacinějších fórků. Koho oslovily předchozí díly, mohl by být opět, ve společnosti šílené rodinky, spokojen. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rčení “Do třetice všeho dobrého” se dostavilo i k sérii, kterou jsem si před lety hodně oblíbil a i po dvojce jsem si říkal, že by se tahle rozverná francouzská rodinka mohla ještě jednou vrátit. Ono k tomu doopravdy došlo, zase jsem se rád shledal se starými známými, pokochal se krásou nejen Elodie Fontan, ale upřímně doufám, že klasický mustr trilogie bude stačit. Některé zdejší linky (viz ta se zahradou) už působily silně našroubovaně. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně mezi jedničkou a dvojkou, takže v tomhle směru je všechno naprosto v pořádku. Navíc se to tváří jako ideální závěr trilogie, tak snad se nebude vařit z vody a zůstane u tří výborných dílů. Christian Clavier a Chantal Lauby opět výteční, Všichni ostatní mají dostatek prostoru a náležitě ho využívají, tvůrci opět hýří nápady a servírují jeden náramně povedený gag za druhým a tak ta hodina a půl zase uteče jako voda. Hodně jich je sice zase klasicky o stereotypech a kulturních odlišnostech, ale když to funguje, tak proč ne. Tahle série je jedna z nejzábavnějších a hlavně nejpohodovějších z posledních let a ke všem dílům se budu moc rád vracet. Úvodní scéna tohoto je absolutní TOP. 80 %. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Úplne v pohode pokračovanie. Séria si drží svoj štandard a musím povedať, že i keď ani trojka v podstate nemá scenár, vďaka dobrým hercom, ktorí si zjavne sadli a vedia čo majú hrať sa mi na film pozeralo príjemne. Ak sa vám páčili predchádzajúce časti, za to jedno pozretie to určite stojí. 60 % ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla extrémě vtipná a velmi originálně využívala etnických rozdílů a mnohovrstevnosti zvyků jednotlivých národností, díky čemuž vznikla nápaditá a zábavná komedie v duchu francouzské recese, tak dvojka byla spíše romantickou taškařicí, dělající si legraci z vlastních zvyků a francouzského přístupu k životu. V trojce se pokoušeli tvůrci tohle včechno spojit, bohužel se to tak úplně nepovedlo. Respektive, nic co by bylo vyloženě špatně se nekonalo, ale rozmíšky, které zde hlavní účastníci řešili, nepramenili z národnostních rozdílů, či problému s migrací, nebo sexuální orientací, ale šlo spíš o běžné domácí půtky, které jsou zjevně blízké všem manželským párům na světě. Vsuvka s německým odivovatelem "umění" byla zcela zbytečná a jediná vtipná záležitost, rozmíška mezi švagry, byla utnuta hned v zárodku. Díky tomu divák dostal běžnou, ba přímo se nebojím použít výraz tuctovou romantickou komedii, která sice neurazí, ale ani nenadchne. Přitom potenciál byl veliký a přítomnost tolika rodin, skýtala milion možností, co se mohlo stát. Ani pan farář bohužel nedostal tolik prostoru, kolik by zasloužil. Za mne spíše zklamání a 50%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)
  • Rolu Odile mala aj po tretíkrát stvárniť Julia Piaton, lenže z projektu musela pre iné pracovné záväzky odstúpiť. Postavu nakoniec stvárnila Alice David. (Arsenal83)
  • Oproti vzducholodím se nedá horkovzdušný balon řídit (pouze využíváním větru jde lehce směrovat), a proto není možné přistát na konkrétní místo jako ve filmu. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama