Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Problém nevidím v tom, že jde o tzv. úpadkovou kulturu (jak bývá podobný typ pořadů označován rádoby intelektuály, kteří se pochopitelně na něj dívají, jinak by ho komentovat nemohli), kdy sledujeme partu krasavců, jak se snaží proplout dvouměsíčním pobytem ve vile na Kanárech, exhibujíc v plavkách, aby předvedli  svá opálená, vysportovaná těla. Problém vidím v náplni celé show. Učinkující nemáme vlastně šanci poznat. Vidíme je při vstávání, snídani, rozcvičce, při přitroublých hrách, povalující se na lehátkách a neustálém líčení se účastnic před každou hrou, uléhání a občasné vyřazování či recoupling a to stále - dva měsíce dokola. Proč? To tam fakt nic jiného nedělali? Nebo je to špatnou režií či střihem? Proč nakonec zvítězí pár, který je vlastně nejméně invenční, nezajímavý, vysloveně nudný? Možná není, ale působí tak. Jen protože se od začátku k sobě přimkne, dává to okázale najevo a pak si ho nikdo netroufá rozdělit? Takže neprojde žádnou zatěžkávací zkouškou. Ovšem i to rozdělování partnerů je dost pofidérní, když se mohou ti, co se "milují" celý den muchlovat a trávit spolu mnohem více času, než se svým oficiálním partnerem. Když bychom dotyčné krasoně a krasavice měli možnost sledovat při každodenních činnostech - úklid, plánování a příprava obědu, večeře, samostatné vymýšlení činností a zábavy, tak k nim pronikneme mnohem víc, poznáme lépe charakter každého, získáme větší sympatie třeba úplně k někomu jinému, než k opěvovaným Martinovi a Lauře, kteří se skutečně k výhře jen pasivně prováleli. Je to sice pořad o tom jak si najít pravou lásku, ale především je to show, která má bavit. A jak si najít pravou lásku ve sterilním prostředí, kde nikdo nic nedělá, nic nemusí - kromě zadaných úkolů... Nedávám moc šanci, že některému páru vydrží láska v reálném životě. Ale o to ve skutečnosti asi moc nejde. Je to prostě show, ale právě proto by měla být víc invenční, protože jinak ztratí většinu diváků. I ti stávající se ke konci už dost výrazně nudili. ()

Zagger 

všechny recenze uživatele

ze se na to nedivam uplne dobrovolne je asi jasne... setkani Mensy to neni, ale z tech vsech podobnych show jsem tuhle dokazal jakztakz stravit, holky se mi nelibi ani jedna, utrpeni, obzvlast nektere mareny, ktere si mysli, ze jsou krasne rofl, ted ke konci tam jsou vcelku ok lidi, chovani odpovida jejich veku a s vybranyma typkama bych pivo zvladl. Ti dva blondaci dvojcata byli cukri nebo ten jeden urcite, takto slunickovy princeznovsky usmev v ocich ma jen cukr, tak aspon ma Naomi fajn kamosku. Nejlepsi byla Naomi, moje zena je taky rejze :) a libi se mi jejich celkovy jiny pristup ke vsemu, ktery z naomi take salal. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele

Tohle ohodnotit je těžký. Hvězdičku si to zaslouží za prostředí a za vilu a tu druhou asi smažu, protože upřímně nevím za co bych ji měl dát. Tohle je tvářilo zajímavě, a některý díly byly celkem zajímavý, ale pak se to rozjelo v omyl. Přišli lidi, ktery jsou otřesný, baby jsou jedna velka modelína až se mi z toho zveda kufr, samej bottox. Chápu, že musejí bejt pěkný, ale tohle s krásou nemá nic společného, když ji dáš pusu a její držka se ti odlepí a zůstane ti v puse. Pak některý chalapy jsou jak převlečeni teplouši a nebo jsou tak nesympatický a neprijemní a falešní, že vám je z nich zle. Komentář tak to je vyloženě na pěst, nevím kdo to komentuje, ale to jsou kecy. No a potom jakože "příběh" vůbec nic se tam neděje. Co tam ty lidi rešej, jaky nepodstatný voloviny, bud jsou tak strašně hloupí, nrbo maji vymyšlený scénář, ale představte si, ze vás někdo na čtvrt roku zavře do baráku, a vy řešíte jen samy kokotiny, nic osobniho, nic podstatnyho, nic životního, prostě jak když se ubytujete někde na lyžáku na základce, a jediný co vás zajímá je to, kdo má jaký kozy, s kým budu spát v posteli a proč se támhleta holka tolik nesměje. Navíc hra jako taková stoji za prd, furt se měněj pravidla, takže nějaký taktický plán je tady k ničemu, takže hra o ničem. Teď už v tv přepínám jinam. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dle očekávání partie nakynutych machyrku, kteří samo hledají vztah, lásku, věrnost... A na druhé straně až namyšlené ženy, které hledají totéž. Přijde mi to jako sraz steroidů a zlatokopek. Řeči jsou dost o ničem, alá Like house. Vše oděné do hávu USA style party, aby to působilo "draze"... Top, ale je jak každý z těch "geroju" pomalu brečel, když si jej neznámá baba nevybrala.. no nevím... Dávám odpad. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod dávat ODPAD, byť když jsem tuto show zahlédl v televizi poprvé, měl jsem také jasno. Říkal jsem si "Co to je? Nějaké soft soft porno? To jsou tak povrchní dnes všichni mladí? Co to je za mluvu? Kombinace národního jazyka s angličtinou? Samé modelky a nabouchaní týpci?" Následující dny či týdny jsem se tak Love Islandu vyhýbal a stanici vždy přepnul. Ve chvíli, kdy jsem přepínat přestal (už mě to nebavilo) a měl show jako kulisu ke čtení knihy, popíjení pivka/whisky/rumu a čekání na navazující Přátele, Dapch, apod., začal jsem i více vnímat, o co zde jde, postřehl jsem příběhy účinkujících a ve finále si některé z nich i oblíbil. Zejména ty, co vydrželi v soutěži do konce, tj. páry Laura-Martin, Pitr-Gabriela, Vilém-Nikola, Naomi-Sam a Honza-Aisha/Mirka. Překvapením (a to milým) bylo, že zde nedocházelo k hádkám a sporům jako např. ve Vyvolených. Love Island je hodně nenáročná podívaná, nic oduševnělého, ale coby jednohubka na večer po náročném dni nebo pouze jako kulisa (jak jsem to měl já), to není zas tak špatné. Snad pro obě pohlaví: pánové se mrknou na všelijak pózující pohledné micinky v plavečkách a dámy na vesměs svalnaté mladíky svlečené do půl těla... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno