Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

WincKruspe odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte to, k někomu přijdete a zrovna to běží na pozadí v TV, tak to po očku sledujete. A teď nevím. Na jednu stranu se vyhýbám lidem, kteří mají potřebu každé své jídlo a každou svou návštěvu toalet prezentovat na sociálních sítích. Na druhou stranu je fascinující to sledovat. Něco jako sledování divoké zvěře v ZOO. Taky neskočíte ke lvovi a nezačnete mu nadávat, že tam jen polehává a pro společnost není nijak produktivní. A tohle je vyloženě jako ZOO. ZOO prázdných lidí pro dočista prázdné lidi. Ale asi víc než ta zvěř zavřená v klecích mi vadí ten zástup lidí dychtivě očekávající jaký tvar lejna ono divé zvíře ze sebe vytlačí. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Éňa Špíglů se ve své recenzi tak trošku bohorovně ptá, zda jsme až taková masochistická hovada, že sledujeme něco, čemu následně dáváme odpad. Nedobře se táže! Lidé samozřejmě budou reality show sledovat právě proto, že jimi pohrdají. Někdo sice zdůvodní svůj zájem sexuálním pudem, neboť se mu některá, některý, některé z obludária líbí, ovšem v době volně dostupného zooporna považuji tento důvod za podružný. Jiný by mohl snad namítnout, že jej zaujala ona soutěživost - a přirovnávat pořad ku sportu, ale i on si je patrně vědom dramaturgických zásahů, byť mu třeba z hlavy roste houba a plovací blánu má nejen mezi prsty, ale i v podpaží.  Připodobnit lze tedy tak jedině k americkému wrestlingu, že. Ne ne ne. Na tyhle krávovinky se díváme hlavně proto, že chceme NENÁVIDĚT! A opovrhovat, vysmívat se, potutelně si mnout paciny, že s námi to až tak zlé není.... Což neznamená, že kvalitu daného televizního utrpení nemůže divák, co si ukojil své uštěpačné choutky, následně zahrnout pod kolonku shit. Obzvláště, když si ve chvíli sebereflexe uvědomí, co jej vlastně na tomto formátu zaujalo nejvíce. No, a nyní k té partičce plavčíků, co se týdny zmateně motají mezi postelemi v ložnicích, sedačkami ve vilce, lehátky u bazénu a židličkami na terase.  Byť sice připomínají generátory náhodných slov, není, co na nich nenávidět. To je zásadní chyba dramaturgického týmu. Figurky nedostávají vůbec prostor projevit něco, co by se dalo nazvat osobností. Úkoly, připomínající zábavné odpoledne předškoláčků na zahrádce mateřské školky,  jen těžko donutí někoho prokázat, čím či kým je ve skutečnosti. Škoda. Tak rád bych si zanenáviděl. Odpad. ()

Reklama

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Problém nevidím v tom, že jde o tzv. úpadkovou kulturu (jak bývá podobný typ pořadů označován rádoby intelektuály, kteří se pochopitelně na něj dívají, jinak by ho komentovat nemohli), kdy sledujeme partu krasavců, jak se snaží proplout dvouměsíčním pobytem ve vile na Kanárech, exhibujíc v plavkách, aby předvedli  svá opálená, vysportovaná těla. Problém vidím v náplni celé show. Učinkující nemáme vlastně šanci poznat. Vidíme je při vstávání, snídani, rozcvičce, při přitroublých hrách, povalující se na lehátkách a neustálém líčení se účastnic před každou hrou, uléhání a občasné vyřazování či recoupling a to stále - dva měsíce dokola. Proč? To tam fakt nic jiného nedělali? Nebo je to špatnou režií či střihem? Proč nakonec zvítězí pár, který je vlastně nejméně invenční, nezajímavý, vysloveně nudný? Možná není, ale působí tak. Jen protože se od začátku k sobě přimkne, dává to okázale najevo a pak si ho nikdo netroufá rozdělit? Takže neprojde žádnou zatěžkávací zkouškou. Ovšem i to rozdělování partnerů je dost pofidérní, když se mohou ti, co se "milují" celý den muchlovat a trávit spolu mnohem více času, než se svým oficiálním partnerem. Když bychom dotyčné krasoně a krasavice měli možnost sledovat při každodenních činnostech - úklid, plánování a příprava obědu, večeře, samostatné vymýšlení činností a zábavy, tak k nim pronikneme mnohem víc, poznáme lépe charakter každého, získáme větší sympatie třeba úplně k někomu jinému, než k opěvovaným Martinovi a Lauře, kteří se skutečně k výhře jen pasivně prováleli. Je to sice pořad o tom jak si najít pravou lásku, ale především je to show, která má bavit. A jak si najít pravou lásku ve sterilním prostředí, kde nikdo nic nedělá, nic nemusí - kromě zadaných úkolů... Nedávám moc šanci, že některému páru vydrží láska v reálném životě. Ale o to ve skutečnosti asi moc nejde. Je to prostě show, ale právě proto by měla být víc invenční, protože jinak ztratí většinu diváků. I ti stávající se ke konci už dost výrazně nudili. ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad má spoustu mezer a chyb, ale ta hlavní je příšerně nudná propagace na TV stanici. Více než 14X vidíme ubohou upoutávku na projekt který je sám o sobě propadákem. Jediný bonus je že se zde ukazuje úroveň TV Novi, obsadit soutěžící který vypadají jak z katalogu je problém, ale zakončit to přidáním účastníka černé pleti......to je ohromný průser. Ale co se dá čekat, když Prima má Like house tak Nova udělá něco horšího. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě nic horšího než LIKE HOUSE tenhle rok už v televizi nepotká. Teď už vím, že jsem se mýlil. Love Island laťku sraček posunula zase o něco níže. Ono by to možná bylo koukatelné, ale to by tam nova nesměla nasadit bandu plastických primitivů, kteří jsou tak "vzhledově dokonalí" až jsou odporní. Moderátorka je taky vrchol nesympatičnosti, ale vlastně tam docela zapadá.. Vydržím ledacos, dokonce i u toho LIKE HOUSE jsem viděl všechny díly, ale na tohle vážně nemám. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama