Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

Buldy 

všechny recenze uživatele

Ahoj lidi,  nemohl jsem si pomoct ale ze zvědavosti jsem shlédl zatím všechny díly (15 dílů) tohoto pořadu abych byl v obraze a bohužel musím souhlasit s většinou lidí tady co píší recenze na tento pořad. Je to totální odpad! ...ale protože nechci autorům pořadu ukřivdit, :-) tak dávám jednu hvězdu za ty některé "pěkné" kurvy/herečky co tam "soutěží" a ano bohužel jen jednu hvězdu, protože jsem zvyklý dávat kurvám/herečkám v takovémto obdobném pořadu "někdy" plný počet ale to by se nesměly zahalovat ale ukázat svou přirozenou krásu celého těla... ...a ano píši "herečky", protože je to vše jen "divadlo/hrané" pro televizní diváky, když si všimnete jak se třeba líbají, tak to není upřímné a není tam ta opětovaná "láska/cit" k protějšku i doteky těch herců/hereček jsou prostě hrané... ...bohužel musím uznat a když si všimnete i Vy ostatní, že i v "obyčejném" pornu nebo jiném romantickém filmu nebo možná někteří i Vy sami co jste zamilovaní a pozorujete se při líbání, tak si nedáváte jen pusu zavřenými rty jen jako při pozdravu nějakého známého ale dáváte si pořádného francouzáka/jazykem "až někam do krku" :-) aby jste procítily tu lásku/city přece... ...a to nemluvím/píši o dotekách jak se oni účinkující/soutěžící chovají, tam prostě ta láska/zamilovanost u nikoho není, je to prostě vše jen přetvářka, vše domluvené a hrané jako divadlo... ...a ještě některé ty záběry kde jde jasně vidět že je ten pořad celý předtočený/prostě amaterismus, atd., atd., atd..., toť vše. Ps.: snad nám ty kurvičky dají aspoň nahlédnout své přirozené kráse celého těla, když je to takový odpad pořad a nevhodný pro dospívající mládež/možná i pro ostatní rozumné lidi. ()

FrankSusta

všechny recenze uživatele

Chlapi se začli bavit spolu o svých citech a kňourali u toho. Holky leží na lehátkách a čtou ze scénáře.  - pardon, ale to je všechno, co se tam děje! Fakt špatné a tupé - a navíc se ty páry v každé epizodě mění, a pak tomu říkají velká láska! Fakt by mě zajímalo, kolik jich na konci onemocní AIDSem   (ale hvězdičky dávat nebudu, když jsem viděl naštěstí jen žalostně málo dílů (dostalo by to zhruba odpad!) ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele

Tohle ohodnotit je těžký. Hvězdičku si to zaslouží za prostředí a za vilu a tu druhou asi smažu, protože upřímně nevím za co bych ji měl dát. Tohle je tvářilo zajímavě, a některý díly byly celkem zajímavý, ale pak se to rozjelo v omyl. Přišli lidi, ktery jsou otřesný, baby jsou jedna velka modelína až se mi z toho zveda kufr, samej bottox. Chápu, že musejí bejt pěkný, ale tohle s krásou nemá nic společného, když ji dáš pusu a její držka se ti odlepí a zůstane ti v puse. Pak některý chalapy jsou jak převlečeni teplouši a nebo jsou tak nesympatický a neprijemní a falešní, že vám je z nich zle. Komentář tak to je vyloženě na pěst, nevím kdo to komentuje, ale to jsou kecy. No a potom jakože "příběh" vůbec nic se tam neděje. Co tam ty lidi rešej, jaky nepodstatný voloviny, bud jsou tak strašně hloupí, nrbo maji vymyšlený scénář, ale představte si, ze vás někdo na čtvrt roku zavře do baráku, a vy řešíte jen samy kokotiny, nic osobniho, nic podstatnyho, nic životního, prostě jak když se ubytujete někde na lyžáku na základce, a jediný co vás zajímá je to, kdo má jaký kozy, s kým budu spát v posteli a proč se támhleta holka tolik nesměje. Navíc hra jako taková stoji za prd, furt se měněj pravidla, takže nějaký taktický plán je tady k ničemu, takže hra o ničem. Teď už v tv přepínám jinam. ()

P.J.2 odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy mě zaráží, jak různé priority mají různí lidé v životě. Tady vidíme typický příklad toho jak kvantita sáhodlouze přeskakuje kvalitu a design je tu vším. Holky, mimochodem žádný nádhery, tu řeší své obvyklé kraviny a kluci, který by se pravděpodobně zabili při zatloukání hřebíků, se jen naparujou a s plnejma vejcema naivní holky oblbujou. Nejhorší je že lidi to žerou ale mě tyhle reality show ubijej. Nepřináší nic do našeho života a lidí co na to koukají asi nemají co na práci a nechtějí se starat o svůj život. ()

WincKruspe odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte to, k někomu přijdete a zrovna to běží na pozadí v TV, tak to po očku sledujete. A teď nevím. Na jednu stranu se vyhýbám lidem, kteří mají potřebu každé své jídlo a každou svou návštěvu toalet prezentovat na sociálních sítích. Na druhou stranu je fascinující to sledovat. Něco jako sledování divoké zvěře v ZOO. Taky neskočíte ke lvovi a nezačnete mu nadávat, že tam jen polehává a pro společnost není nijak produktivní. A tohle je vyloženě jako ZOO. ZOO prázdných lidí pro dočista prázdné lidi. Ale asi víc než ta zvěř zavřená v klecích mi vadí ten zástup lidí dychtivě očekávající jaký tvar lejna ono divé zvíře ze sebe vytlačí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama