Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Krásna prehliadka sebastredných degenerátov a pózerov, ktorí sa dostali medzi vymleté kurvičky. A toto vysiela mainstream, toto má sledovať mládež. Toto majú byť ich vzory? Detailné zábery ako sa nechutne oblizujú a striedajú partnerov každých 5 minút? Love Island je na našich obrazovkách ďalšie prerazenie pomyselného dna a obávam sa, že bude postupne len horšie. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nechci se nikoho dotknout, neznám osobně (samozřejmě) a tak jenom jak to na mne, z toho mála co jsem shlédnul, působilo. Skupinka kluků a holek z plakátů hledají nové followers svých sociálních sítí (teda pardon, pravou lásku). Pro účinkující byla mise splněna…..ta divákova se každým dalším dílem mění v mission impossible. Pokud přijde na přetřes řada druhá, budu velmi překvapen. ()

Reklama

Heso odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem na tohle už moc starej, ale tyhle ty reality show mě opravdu nikdy nebraly. Naštěstí podle hodnocení vidím, že v tom ani zdaleka nejsem sám. Nemusíte vlastně vůbec nic umět, stačí bejt hezkej, rádoby vtipnej a publiku se líbit a pak máte o slávu postaráno. Takže kdo je línej a moc toho neumí, tak sem určitě běžte a vše máte už zajišťeno. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Aktualizace : 15.11.2021 (Den po finále).... Před tím jsem tu měl komentář kde jsem vlastně zhodnotil různé lidi z LI atp... Teď spíš shrnu.. Na ostrově měli být 3 měsíce Bi tam měsíce dva.... Finále vůbec TV Nova poště neumí udělat, žádnou show žádný drama žádný wow moment finaly.... Prostě nudný finále, které prostě jako finále nepusobilo.... Nebudu tady hodnotit vítěze, protože no, ať je jim přáno.... Nikol Moravcová mi jako moderátorka nepřišla špatná naopak, jen ji mohli dát více prostoru ale i ona sama říkala že bohužel takhle to je i v originále (což souhlasím no)... Gradace napětí a úžasné finále to prostě kazí celý love Island... Účastníci, to že tam jsou jen modelové a modelky a nevím co je docela hnus z toho pohledu, že pak lidi mají kolikrát mindráky že tam jsou sami hezcí a působí to že láska je asi jen pro hezky lidi Bo nevím... Love Island má blbej koncept, v tom že oni po sobě pořádně neuklizeji, nevaří, nic prostě.... Což nevím no... Nebudu to víc roztahovat je hodně věcí co bych k tomu a k lidem td měl co říct... 5 hvězd zanechávám ale snižují na 80% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod dávat ODPAD, byť když jsem tuto show zahlédl v televizi poprvé, měl jsem také jasno. Říkal jsem si "Co to je? Nějaké soft soft porno? To jsou tak povrchní dnes všichni mladí? Co to je za mluvu? Kombinace národního jazyka s angličtinou? Samé modelky a nabouchaní týpci?" Následující dny či týdny jsem se tak Love Islandu vyhýbal a stanici vždy přepnul. Ve chvíli, kdy jsem přepínat přestal (už mě to nebavilo) a měl show jako kulisu ke čtení knihy, popíjení pivka/whisky/rumu a čekání na navazující Přátele, Dapch, apod., začal jsem i více vnímat, o co zde jde, postřehl jsem příběhy účinkujících a ve finále si některé z nich i oblíbil. Zejména ty, co vydrželi v soutěži do konce, tj. páry Laura-Martin, Pitr-Gabriela, Vilém-Nikola, Naomi-Sam a Honza-Aisha/Mirka. Překvapením (a to milým) bylo, že zde nedocházelo k hádkám a sporům jako např. ve Vyvolených. Love Island je hodně nenáročná podívaná, nic oduševnělého, ale coby jednohubka na večer po náročném dni nebo pouze jako kulisa (jak jsem to měl já), to není zas tak špatné. Snad pro obě pohlaví: pánové se mrknou na všelijak pózující pohledné micinky v plavečkách a dámy na vesměs svalnaté mladíky svlečené do půl těla... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama