Reklama

Reklama

Život po večírku

  • USA Afterlife of the Party
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Film tvojho života by mal byť taký, aby to stálo za pozretie.“ (voľne prevzatý a opravený citát) Nemôžeme vedieť, že kedy musíme opustiť tento svet a aké nedokončené veci zanechávame za sebou. Film Stephena Hereka operuje s dobre známym príbehom a snaží sa ho obliecť do moderných šiat, čiže hlavne pre mladých ľudí. Jeden z mnohých problémov daného výsledku je v tom, že film trochu stráca na univerzálnosti (napriek všetkej snahe), pretože, ako som to spomínal, je to hlavne pre mladých. Staršia generácia nájde len pár spoločných bodov. Škoda, že k svetu purgatoria nevenovali trochu viac pozorností. Záveru by mohli tvorcovia venovať trochu viac pozorností. Jeden z ďalších slabších miest sú herecké výkony. Victoria Justice v mnohých scénach podáva dosť povrchný výkon a k jednotlivým veciam nedáva takú vážnosť, ktoré by zaslúžili. Midori Francis a Robyn Scott, vedľajšie postavy, sú pevnejšími bodmi. Jeden z mnoho podpriemernejších filmov Netflixu, kde sa (opäť) potvrdilo, že k úspechu filmu musí byť v poriadku viac vecí. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem neměl náladu na nic složitýho. Život po večírku mě lákal námětem, otrávil začátkem a vlastně to průběhem vůbec nezachránil. Je pravda, že začátek je na jasnej odpad. Já bych ty americký mladý poslal makat někam na kanadskou samotu, aby o nich nikdo nevěděl a byl by alespoň klid. Jenže pak přijde zvrat, který nabádá ke změně vyprávění, což se také stane, ale že by to nějak zachránilo celkový dojem z filmu, tak to ani ne. Velký špatný. Film pro současný mladý, co přijdou ráno z akce, jsou v crashi a potřebujou na nic nemyslet a mít zaplou televizi, aby tam něco běželo. ()

Reklama

scarlock 

všechny recenze uživatele

Jak se ze sobecke blbky stane uvedomela bytost, jen kvuli tomu musi umrit, ale zase muze v rajsky zahrade obstastnovat popikovyho buzka. Obsazeni vsech hercu paradni, az na hlavni herecku. Extremne nesympaticka s hloupou mimikou. Pribeh se vyviji i co se kvality, z naprosteho odpadu do 3*. Davam dve, protoze Justice. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si odpočinout a nekoukat na něco náročného. Líbilo se mi téma tohoto filmu, ale úplně nesnáším "umělotiny" typu mít naprosto dokonale upravené vlasy, dokonalý makeup a nejlepší oblečení na světě....a to bohužel americké filmy umí asi nejlíp :D Pardon - spoiler - je to hepáč...ale ne, děkuji již nikdy více. Ale jedno pozitivum to přeci jen má - je tam krásná ukázka toho, jak se Vám opravdu může stát něco - v tomto případě až fatálního - během vteřiny. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem byl poměrně skeptický a ty užvaněné slepice tomu moc nepřidávaly a o jejich spory jsem se rozhodně nezajímal. Naštěstí klíčový zvrat v příběhu nastane poměrně brzy a film zařadí novou rychlost a nabere úplně jiné obrátky. Hlavní postavy si záhy získaly mou pozornost i obdiv a prvky komedie náhle fungovaly skvěle. Za nejhodnotnější vlastnost však považuji přesvědčivé srdceryvné projevy, což učinilo toto dílo neskutečně dojemnou záležitostí. Je možné, že ze mne ve značné míře mluví má nízká očekávání a následné ohromné překvapení, ale každopádně považuju tento film za neúměrně podhodnocený. Za normálních okolností bych pravděpodobně udělil 4*, ale v tomto případě se přikláním k horní hranici. 81% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V čase 00:02:24 položí Lisa (Midori Francis) kyblík s jídlem vedle sebe na gauč. Po chvíli, když Lisa a Cassie (Victoria Justice) vstávají z gauče, tak kyblík s jídlem je pryč. (mary800)
  • Film se natáčel v Kapském Městě v JAR. (SONY_)

Reklama

Reklama