Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (74)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Téma je jednoduše vystřižené z podobných snímků, kterých je stovky. Akce je málo, ale když přijde stojí za to (hlavně choreograficky). Je veliká škoda, že příběh je částmi nepřehledný a proto se nám snaží házet Flashbacky na události, co už jsme viděli. Tvůrci určitě věděli, že zapomeneme všechny důležité pasáže, které byly občas nudné a lidi radši zašli na cigaretu a nechali to běžet. Přesto si ode mě čtyři hvězdy zaslouží kvůli hereckému obsazení méně známých, leč výborných herců. Sang-jun Hwang udělal dokonalý atmosférický soundtrack, který se jen tak nedá vypustit z hlavy a doteď si ho přehrávám. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tak za mě jasno, tohle je pro mě seriál roku 2021. Srovnání s Volavkou nebo The Departed je samozřejmě nabíledni, ale imho se jedná o naprosto odlišný počin, kterej si zaslouží s Volavkou nebejt spojovanej. V principu se totiž My Name od Volavky liší dost výrazně a kdyby neměl námět v tom, že se jedna postava infiltrovala někam, vlastně by to nemělo ani nic moc společnýho. Co dělá My Name pro mě nejlepší počin, co jsem z roku 2021 na malý obrazovce viděl (pozor! Zatím nezhlédnuto Cobra Kai!) je ten korejskej přístup, kterej v jednadvacátým století západní společnosti tak strašně chybí. Rozšířím tenhle žblecht později. ______ So-hee má světovej potenciál, třeba jí Netflix otevře dveře dál. ________ Perfektní soundtrack! ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

První co musím napsat je to, že písnička My Name (Feat. Swervy, Jeminn) je něco úžasného a já si užíval extra každou scénu kde hrála. Musím také zmínit, že v celém seriálu nebyla postava co by mi vadila. Hlavní hrdinka v podání Han So-hee byla super a přál jsem jí její pomstu. Pozadu nezůstal ani Hee-soon Park jeho postava je pro mě nejlepší v seriálu opravdu skvěle zahráno. Tohle je prostě další skvělá asie s příběhem o pomstě, podařeným a překvapivým zvratem a super akcí kde se nešetří na krvi a to mě prostě baví.  83% --- 8/10 IMDb ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý emocionální a akční nářez. Výtečný příběh, promyšlený scénář, neskutečně brutální akce a úžasná hlavní představitelka. Strašně mě sralo, jak ta holka musí trpět. Oceňuju úžasný soundtrack a dech beroucí stylizaci. Kdyby mi někdo řekl, že dva nejlepší seriály za posledních 10 let vzniknou v Jižní Koreji, vytlemil bych se mu do xichtu. Já tu holku miluju. 100%. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Konečně zase korejské akční drama, které mělo jak silný příběh, tak emoce. Souhlasím s korbitchem22, byl to vážně naprostý emocionální a akční nářez od začátku až do konce. Všichni hráli bravurně, ale ta, co pila nejraději heřmánkový čaj, tak ta byla ze všech nejlepší! 👍👏  ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)
  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)

Reklama

Reklama