Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (74)

Happens 

všechny recenze uživatele

Překlad do češtiny jsem nepochopil ani po shlédnutí, patrně to má implikovat spoiler, což je fakt facepalm. Každopádně My name má propracovaný několikanásobný twistplot, což se cení a funguje tu trochu zápletka ze Skryté identity v jedné protagonistce. Je zajímavé, jak drogový baron není podáván jako kruté zlo, ale jako hlavu organizace/rodiny chcete-li, takže není možné si vybrat antagonistu vyloženě nijak jinak, než-li skrz perspektivou hlavní hrdinky. Vynikající. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál z policajného prostredia. Ak si od neho veľa nebudete sľubovať, dokáže vás zamestnať na pár dlhých večerov. Príbeh je jednoduchý a dosť okukaný. Zo začiatku celkom svižne tempo, ku koncu sa to vsak už začínalo zamotávať čo spomaľovalo plynulosť deja. Posledná časť obzvlášť bola až moc prekombinovaná. Herci mohli trochu viac času venovať nácviku bojových scén a choreografii, ktoré pôsobili príliš lacno a kazili celkový dojem. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý emocionální a akční nářez. Výtečný příběh, promyšlený scénář, neskutečně brutální akce a úžasná hlavní představitelka. Strašně mě sralo, jak ta holka musí trpět. Oceňuju úžasný soundtrack a dech beroucí stylizaci. Kdyby mi někdo řekl, že dva nejlepší seriály za posledních 10 let vzniknou v Jižní Koreji, vytlemil bych se mu do xichtu. Já tu holku miluju. 100%. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro revenge věci mám slabost. A samozřejmě pro ty různé pohledy na věc samotnou. Jakou cestou se rozhodne každý jednotlivý kousek jít, je tam tolik možností. A když je to dobře pojatý, tak jsem vždy spokojená. Byla jsem i tady. Celej ten příběh je prostě top, emoce jsou pořád na vrcholu, celý je to vlastně chytře napsaný, být nepopírám, že lehce předvídatelný (ale jenom pro diváka), ale ani tak to neubírá napětí. Fakt mě to bavilo úplně celý. Ne, jenom proto, že si můžu odškrtnout další seriálový restík. Už mi chybí jenom ten největší  :) ten nejhorší  ;) ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Evidentně Korea dokáže vyplodil i něco jiného než Olihně a rakety žádného doletu. Ztracený kousek, kteří si stejně někdo našel a objevil docela dobrý kus. Jasně, to, kde je seriál silný jako v zajímavém doprovodu hudby nebo i tajemného příběhu se brzy ukáže být ne tak originální a repetitivní. Na konci se dočkáme i takových telenovela výsledků, i přesto však Korea se posouvá do celého světa, ale stále asi nabízí lepší materiál. I tak je to lepší střípek letošního roku. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)
  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)

Reklama

Reklama