Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (74)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Konečně zase korejské akční drama, které mělo jak silný příběh, tak emoce. Souhlasím s korbitchem22, byl to vážně naprostý emocionální a akční nářez od začátku až do konce. Všichni hráli bravurně, ale ta, co pila nejraději heřmánkový čaj, tak ta byla ze všech nejlepší! 👍👏  ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souboje za jasných 5 bodů všechny. Zbytek už tak jasný není. Vrchol zoufalství je scénář, je plný zvratů, které nedrží pohromadě. Velmi často se totiž dozvíme něco díky čemuž  Ředchozí situace (nebo chování postav) nedávají smysl. Navič některé zcela zřejmé konsekvence se ignorují (z nelogického důvodu). Je to škoda. A veliká. Díky tomu jsem totiž posledních několik epizod víc nesnášel než si užíval. Viz hodnocení u jednotlivých epizod. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tvůrčího hlediska naprostá seriálová pecka z jihokorejské produkce. Dynamická kamera naprosto ve všem, akční scény patřičně tvrdé a krvavé, spousta dramatu, napětí, odhodlání a zoufalství, ve kterých se našlo místo i na milostný koutek. Dále nějaké ty retrospektivy ledasco dovysvětlující a vůbec celkově výnosná explicita. Scénář ve vývoji děje, napěchovaný nejrůznějšími zvraty, je pevný jako skála a nenechá se jedinkrát odvést jinam ke zbytečnostem. Avšak vlivem nesčíslněkrát provařené dějové šablony je příběh předvídatelný až hamba a dá se s plnou odpovědností tvrdit, že filmový matador a fanoušek takovýchto filmový počinů bude vědět už v první části, jak se v detektivním žánru používá, který zahradník je vrah. To však neznamená, že se seriál nedá užít. Naopak. U akčních scén se takřka svou razantností ani nedýchá, ono napětí by se doslova dalo krájet a emoční scény dokážou po divácké stránce zasáhnout. A když se k tomu přidá výborný soundtrack, kdy hudební doprovod zcela trefně buduje atmosféru, je pro dokonalý divácký zážitek vskutku učiněno za dost. Po stránce herecké si chválu zaslouží všichni, ale i tak nelze neocenit hlavně výkon So-hee Han v hlavní roli, která tu po obsahové stránce dostala obrovský herecký rozsah. Tady je ukázkově vidět, jak má vypadat herectví se vším všudy. Ta holka prostě skutečně dokáže uvěřitelně zahrát všechno. Jihokorejský seriálový počin, který nelze nevidět. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Evidentně Korea dokáže vyplodil i něco jiného než Olihně a rakety žádného doletu. Ztracený kousek, kteří si stejně někdo našel a objevil docela dobrý kus. Jasně, to, kde je seriál silný jako v zajímavém doprovodu hudby nebo i tajemného příběhu se brzy ukáže být ne tak originální a repetitivní. Na konci se dočkáme i takových telenovela výsledků, i přesto však Korea se posouvá do celého světa, ale stále asi nabízí lepší materiál. I tak je to lepší střípek letošního roku. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další naprostá korejská pecka, která nabízí hutně postavený příběh v divácky vděčném prostředí mafie a policajtů v utajení. Herecky skvělé a to na obou stranách. Akce je téměř vždy osobní a na nože, tak jak jsme pěkně zvyklí (a samozřejmě kýble krve). Hudba výborná taktéž, soundtrack si rozhodně párkrát sjedu. Ačkoliv to není jenom čistá akce, tempo je slušné a dialogy a vývoj, či spíše pomalé odhalování příběhu nenudí, prostě se na to dobře kouká. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)
  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)

Reklama

Reklama