Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (74)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Evidentně Korea dokáže vyplodil i něco jiného než Olihně a rakety žádného doletu. Ztracený kousek, kteří si stejně někdo našel a objevil docela dobrý kus. Jasně, to, kde je seriál silný jako v zajímavém doprovodu hudby nebo i tajemného příběhu se brzy ukáže být ne tak originální a repetitivní. Na konci se dočkáme i takových telenovela výsledků, i přesto však Korea se posouvá do celého světa, ale stále asi nabízí lepší materiál. I tak je to lepší střípek letošního roku. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to přehnané, hrdinka je asi Wolverine, protože všechny rány se jí hojí zázračnou rychlostí, přitom skoro v každém díle dostane nakládačku že by to položilo i Chucka Norrise a jako Chuck většinou i obstojí proti násobné přesile, nicméně vzhledem k žánru zcela odpustitelné a hlavně zábavné. A jakkoliv se může na první pohled zdát, že půjde jen o prostý revenge krimi příběh z gangstersko-policejního prostředí, tak nemůžu říct, že bych něco předvídal, neboť tvůrci mě nechali po celou dobu v napětí. Nicméně to vůbec nejlepší je kamera spolu s bojovými scénami, které jsou perfektně nasnímané bez zbytečných střihů, s notnou dávkou brutality a uvěřitelnými hereckými výkony v čele s očividně řádně připravenou So-hee Han na akční roli. Skvělá záležitost, která za mě předčí i letošní megahit Squid Game, i když v posledním díle jí trochu dochází dech. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

První co musím napsat je to, že písnička My Name (Feat. Swervy, Jeminn) je něco úžasného a já si užíval extra každou scénu kde hrála. Musím také zmínit, že v celém seriálu nebyla postava co by mi vadila. Hlavní hrdinka v podání Han So-hee byla super a přál jsem jí její pomstu. Pozadu nezůstal ani Hee-soon Park jeho postava je pro mě nejlepší v seriálu opravdu skvěle zahráno. Tohle je prostě další skvělá asie s příběhem o pomstě, podařeným a překvapivým zvratem a super akcí kde se nešetří na krvi a to mě prostě baví.  83% --- 8/10 IMDb ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Cesta za pomstou nebola nikdy krvavejšia alebo prečo veriť sile noža ! Takto by sa dal zhrnúť do jednej vety ústredný motív seriálu ktorý pojednáva o pomste mladej ženy. Chcel som to rozkecať a rozpísať ale všimol som si, že kolega : EvilPhoEniX   to už spravil skôr a lepšie. Načo sa opakovať a načo písať čo niekto napísal presne tak ako to ja cítim. Je to skutočná dramatická jazda skoro bez hluchého miesta. Súhlasím s tým, že všetky postavy jednali presne ako mali jednať a divák nevie do poslednej chvíli kto a kedy zahynie. Tu nemá nikto isté, že sa dožije záverečných tituliek a nejaké tie americké sladké konce tu rozhodne nehľadajte. Naopak, seriál je jedna veľká kvalitne spracovaná depresia. Korejci to vedia a znovu ukazujú, že s Netflixom idú do boja s konkurenciou ...na nože !  80 % ()

ER 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme opět akční "scifi", kdy 45kg dívka to nandá všem okolo. OK, naštěstí to je koukatelné, choreografie bojových scén ucházející, děj a zápletka taky. Bohužel tu ale jsou snad všechny klišé akčně kriminálního žánru. Naštěstí to srovnává dobrá atmosféra, která má správnou gradaci až do finále. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)
  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)

Reklama

Reklama