Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku se dozvíme, že kdyby Rusko vystřelilo na Ameriku atomovky letěly by 24 minut v Americe jsou dvě základny co je dokážou zničit, ale musí to udělat do 12 minut. Následně sledujeme ženskou jak nastupuje na jednu z těch základen (druhou už mezitím Rusové obsadily) a tu základnu přepadnou ona se tam s jedním hinduistou  zabarikáduje a oni se tam snaží dostat. Největší problém je ten, že oni přesně ví kde ti Rusové jsou a tak se nabízí otázka proč tam neposlaly zásahovku, swat, letectvo   nebo nevím koho, aby je sejmuly. Samozřejmě jelikož je to Netflix jedeme na rasistickou propagandu tentokrát se dozvíme , že v Americe ubližují hinduistům  a ženám co na to, že ženská je zde dokonce prezidentkou.  Ten konec je, ale dámy a pánové něco tak, že ona s poraněnou rukou spadne do vody následně vyleze jaksi zhruba 20 šprušlí následně ručkuje dalších zhruba 10 šprušlí a pak to přeskočí a zachytí se další šprušle   a zachrání den. 40 procent ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Dáme tam stále peknú babu Elsu Pataky, natočíme úplnú sprostosť, ktorú hodíme na Netflix ako neskutočný trhák, ktorý treba vidieť. Kapitánka Elsa, ktorá vymláti dušu zo všetkých kazisvetov, prestrelenú ruku si zalepí páskou (lebo v takom dôležitom objekte, z ktorého sa v prípade potreby zachraňuje celé USA, nie je ani použiteľná lekárnička) a s tou druhou rukou predvádza niečo, pri čom môžu aj tí najlepší gymnasti sveta s niekoľkými olympijskými medailami len zelenieť od závisti. Už nad tým nejaký čas uvažujem, ale naozaj najvyšší čas zrušiť celý Netflix... a za toto poznanie vďačím Interceptoru, za čo si vyslúžil jednu hviezdičku miesto odpadu. ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"Kurva, prostřelil mi ruku, zalepím to izolepou, to bude dobrý" Okoukané klišé, které ničím nepřekvapí. Nefungující slátanina hloupých dialogů. Podprůměrná akce, která se snaží zapůsobit, ale díky hloupému střihu nabírá spíše na směšnosti. Hlavní "hrdinka" absolutně bez charakteru. Ještě tam chyběla LGBT propagace, kterou má netflix tak rád a pecka. Kdo dá více jak dvě hvězdy, nezná kvalitu snímků. Paradoxně nejlepší scéna je cameo Chrise, kterej by v hlavní roli byl mnohem lepší adept, ale moc dobře věděl, že scénář psal absolutní ničema. Soundtrack je špatně sestříhaný a nehodící se do jednotlivých scén. Jedna hvězda čistě za Rko, neztrácejte s tím čas. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Neustále mívám na čele mého filmového zásobníku okolo desítky filmů určených k prioritnímu zkouknutí, z toho několik i tzv. "hodnotných", ale většinou si z nich úmyslně vybrám ten nejlobotomizovanější brak, ke kterému jsem z jakési iracionální perverzity instinktivně přitahován. A ani tentokrát jsem nezaváhal. Další akční pohádka, ve které si subtilní křehotinka s přehledem podává stokilové řízky a zachraňuje svět, tedy Ameriku, což Američanům pochopitelně splývá. Největším plusem filmu (aspoň tedy pro mužské obecenstvo) je lvice Elsa v hlavní roli, pěkná šlachovitá kočka v nejlepších letech, na kterou se fakt hodně dobře kouká. Mínusů je ovšem podstatně víc. Samozřejmě je to film od Netflixu a tedy poplatný dnešní době, takže feminismus oslavující, bělošský rasismus a xenofobii kritizující, Rusy coby úhlavní nepřátele zobrazující (tomu poslednímu se ovšem ani nelze divit). K tomu si ještě přidejte třeba víc žvanění než akce, nebo několik dějových absurdit, jimž nejspíš kraluje JJin jednoruční gymnastický výkon v závěru. A když jsem se potom ještě v bulváru dočtetl, jaké angažované plky o své roli pindala Elsa svojí malé dcerce, vychází mi to na maximálně dvě a půl. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[20%] Poslední dobou u netflixu platí (alespoň u mě), že seriály jsou ok, mám jich ještě dost v plánu shlédnout a to se říká, že netflix upadá, ale spíš na ty filmy. Nyní k tomuto veledílu. Původně jsem dal nejslabší možné 2*, nyní to snižuji na tu jednu. Důvod? Tohle je narychlo zplácaná sračka, která vizuálem skoro připomene Dudikoffovi filmy o ponorkách atd (ale tam jsem alespoň mohl něco ocenit). Zde? Akční béčka s nízkým rozpočtem by měl točit někdo, kdo má s akčními filmy zkušenosti. Neříkám, aby to byl nějaký áčkový režisér, ale ne někdo kdo se chytí zakázky netflixu a neumí daný žánr točit. Já bych dal větší hodnocení, ale nemůžu pochválit tu akci, která prostě neměla žádný náboj. Jednak to působí divně, třeba ta zabodnutá pistol do jednoho z protivníků, ale žádný úder nepůsobí reálně a kontaktně. A ani bych to nedal za vinu hlavní ženské hrdince. Prostě to vypadalo jak nevydařený trénink a ne souboje na život a na smrt. Co se týče přestřelek, tak některé pistolky jsou ozvučené jak kuličkovky pro devítileté chlapce. Finální výbuchy raket vypadají všelijak, ale aspoň něco včetně obstojné zápletky a hlavní hrdinky Elsy Pataky, která mě docela bavila, ale v akci byla bohužel mizerná za což může poděkovat diletantské režii. Ještě tak ty její flashbacky, kdy to měla těžké jako žena v téhle branži byly dobré. Chápu, že se z toho nedá udělat nějaký hit, ale akční béčka se přece dají natočit lépe! Víc k tomu asi nenapíši. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)
  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)

Reklama

Reklama