Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám Netflix tentokrát nadělil popcornové akční rošambo snažící se dostat mezi slavné nejrůznější filmové verze o smrtonosné pasti, a to dle feministického pohledu. A očekávaně z toho vznikla feministická parodie na všechno. Feministické představy o působení kapitánky v armádě má co dělat víc z anarchií než s vojenskou disciplínou. To je zřejmě to jediné, co jí, na vojenské akademii, nenaučili. Ajo, ona byla svým nadřízeným sexuálně zneužita. A proto se všude, kde se objeví, ke každému chová, bez ohledu na vojenské hodnosti, nadřazeně, drze a bez respektu. V realismu by byla z armády okamžitě vyhozena. Netflixovská ženská hrdinka, že se prý stává terčem kvůli určitým faktorům, ale vytrvale překonává diskriminaci. No jasně. Proto takový malý ženský střízlík hravě v souboji zvládne hromotluka z daleko větší váhové kategorie. Skuteční zápasníci v ringu museli prasknout smíchy. Stejně jako my diváci, když hned na začátku sundá vojenskou košili a začne dělat nepřemožitelnou drsňačku v bílém tílku alá Bruce Willis. Chování oněch teroristů je také jak z pomocné školy. Ti by snad nedokázali vykrást ani obchod s potravinami. Feministická politika, ne o vyrovnání se mužům, ale přímo o nadřazenosti nad nimi, tímto opět dosáhla jen naprostého zesměšnění. Coby nízkorozpočtový videofilm z přelomu osmdesátých a devadesátých let by se to mezi ostatními ztratilo, ale v dnešní době? Naprostá filmová katastrofa. Například Cynthia Rothrock ve své době také neměla zrovna filmové pecky, ale v porovnání s Elsou Pataky byla v akčních scénách daleko uvěřitelnější. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tušil som to už z traileru a film to len potvrdil. Natočiť akčniak s Die Hard konceptom odohrávajúcim sa v jednej miestnosti je Mission Impossible, ktorú by nedal ani Tom Cruise. A nieto nejaká Elsa Patakyová so sexy hláskom Lucky Vondráčkovej. Takže 90% času sa film odohráva v jednej miestnosti, čo je väčšinu stopáže vyplnené nekonečným kecaním a rozoberaním minulosti hlavnej hrdinky. Je logické, že nejaký mindrák museli vymyslieť, aby sa tam niečo dialo. Raz za čas sa nejaký frajer do tej miestnosti dostane, takže sa dočkáme pár solídnych bitiek a film nešetrí ani na brutalite, keď niekto po niekom vystrelí. Tým pársekundovým výstrelom sa ale nedá ani nadávať do prestreliek. Proste pif a finito. Ani herci to nezachránia. Elsa je sexy ok, ale zvyšok je na hovno. Záporák pôsobí jak nudná kancelárska krysa a to je všetko. Zvyšok postáv, ktoré sa tam mihnú, sú totálne nevýrazné. Občasný zvrat je tiež dopredu očakávateľný, takže prekvapila a rozosmiala ma len tá ponorka na konci. Ale ani kvôli nej filmu nepridám ďalšiu hviezdičku. Na to by tam muselo byť takýchto volovín oveľa viac, aby to bolo aspoň guilty pleasure. Takže celkovo ďalší typický lacný Netflix shit. 3/10. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jsou hloupé filmy, které se neberou moc vážně a jsou i takové, jako Interceptor. Nejsem šovinista, jsem všema deseti pro, aby vznikaly kvalitní filmy s ženskou protagonistkou. A v tom je ten háček, kvalitní. Elsu sice nemám moc nakoukanou, ale je to sympaťačka, sbalila nejlepšího Hemswortha a v Rychle a zběsile se mi fakt zamlouvala. Jí osobně není moc co vytknout, hraje to, co měla napsáno a dokonce přitáhla Chrise do camea. Problémem je ale právě to napsané. To je totiž neuvěřitelně tupá sračka. Jako pardon, ale v porovnání s tímhle jsou ty nejhorší Segalovky naprosto propracované inteligentní pecky. Scénář je vážně špatnej. Pominu to, že jde o Die Hard hadr, odpustím i násilnou genderovou a etnickou vyváženost nebo MeToo, a že bílý muž ve středních letech prostě musí být špatnej. Problém mám s dialogy a hlavně, hlavně s logikou. Snad v každé scéně, kde se objevil krizový štáb Bílého domu jsem prskal smíchy z těch dialogových kravin, co byl někdo ochotný napsat, odrecitovat a natočit. To, co snese kapitánka, to by uzemnilo Tysona, co Tysona, Rocky v nejlepší formě by se válel na zemi zalitej krví. Kapitánka ale nejen že nakládačku vydrží, tenhle 50 kilovej drápalík ji dokáže dokonce víc než slušně i rozdávat kolem sebe až mě z toho začala bolet hlava. Kritiku v tenhle moment utnu, aby se mi neudělalo zase špatně. Shrnu to tak, že na Interceptor musíte být posilněni minimálně 1,5 promile, nebo intelektuálně deficientní, abyste tenhle film dokázali ocenit. K čemu je, že to není zas tak zle natočený, když se točí hovna, jen aby splnily kvóty. Čest výjimkám. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Pozor! A ještě jednou! Tenhle film je odpočinkový, takže v něm nehledejte  tajemství vesmíru. Pouštíte si slátaninu a ptákovinu, která, ale má kupodivu vždy nějaký ten zvrat a eso v rukávu. Po nějaké scéně si říkáte, tak to už je v prdeli, ale ouha, zase se něco vymyslí. Jako relax to nebylo špatný. ()

oldy 

všechny recenze uživatele

Takové to béčko na jednou se podívam a stači. Hrdinka má štěstí,že nepřatele jsou na ni docela hodní. Když maji příležitost ji zabít,tak s ni kecaji a nechaji at uteče a děla jim pak peklo. A to se opakuje. Hlavně když jeden řekne,že ji měli hned zabit a jak pak má sam možnost a drži ji zbran u hlavy nestřeli :D Prostě těch věci je tu víc. 4/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)
  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)

Reklama

Reklama