Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (132)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Elsa Pataky je fajn, ovšem zbytek filmu je béčkový. Námět filmu není nijak převratný, už jsme zde podobné filmy měly mnohokrát. Bitky a pár dramatických scén bylo fajn, ovšem zbytek byl horší. Cameo Chrise Hemswortha by bylo povedené, kdyby ho tvůrci necpali do tolika scén. První dvě scény s ním pobavily, ale ty další už byly zbytečné a spíše to působilo, že ho tam nacpali co nejvíce, aby ten film měl šanci na úspěch... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní tie negatívne reakcie na film celkom chápem. "Interceptor" totiž v praxi nie je Netflix filmom. Toto je skôr akčný TV film, ktorý vám dajú o 22:00 na Prima Cool. A môžete byť radi, ak si v ňom struhol rolu aspoň Steven Segal. To je level, na ktorom sme sa reálne ocitli. Aby som bol ale úprimný, tak poviem, že Elsou Pataky v zásade žiadny výrazný problém nemám. Myslím si, že sa do role celkom slušne hodila, jej minulosť je celkom zaujímavá a celé jej postavenie na tom interceptore beriem. Problém filmu spočíva v dvoch veciach. Prvou je fakt, že zloduchovia to mali celé až neskutočne jednoduché. Nech mi nikto nehovorí, že infiltrovať sa je takto jednoduché. Luke Bracey je neskutočne nezaujímavý zloduch, ktorý dokopy len oplýva veľkou dávkou monológov, ktoré ma nebavia. Je to ten typ človeka, čo má odpoveď na všetko, čo je proste "veľký vizionár", ktorý chce zmeniť svet, a ktorému by ste najradšej jednu šupli do ksichtu, lebo ho už máte plné zuby. Akcia je nezaujímavá, a nechápem, ako tu sú schopné niektoré postavy prežiť situácie a vyjsť z nich úplne v pohode a postaviť sa na nohy ako nič. Je to proste lacné, vyzerá to lacne a pôsobí to celé odfláknuto a nedomyslené do detailov. Jedno pozretie fajn, znovu sa k tomu určite nikdy nevrátim. Hodnotenie: C- ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Chris Hemsworth si svoji manželku hýčká a neváhá pro ní z lásky vyprodukovat filmové dílo. A tak Elsa Pataky dostala svůj vlastní akční film, ve kterém může pěkně dramaticky vypnout objemný hrudníček a skupince záludných teroristů vyprášit jejich kožíšky na základně, která se specializuje na zneškodnění odpálených jaderných raket. Jejím protivníkem je Luke Bracey, který nepředvedl nic extra maniakálního, ale dal se akceptovat, akčních represálií je dostatek a Amerika je zase jednou ve strašlivém ohrožení, když se vzduchem řítí jaderný útok. Matthew Reilly to vzal režijně velmi pádně a jednoduše. V podstatě koncept akčních filmů, kterým už dávno odzvonila hrana, opět oživil. Film se nebojí krvavě si  došlápnout na své protagonisty, takže se vyskytne i nějaká ta štědře rozlitá krevní pastilka. Aby to nevypadalo mimořádně úsporně, nabízí film přesuny k vodní ploše oceánu, v němž občasně končí těla záškodníků, objeví se ponorka a obchod s elektrem, ve kterém rádoby vtipnou a odlehčenou roličku vlasatého prodavače televizorů zastal právě Hemsworth. Elsa Pataky se ukázala jako solidní tahoun, která svoji akční polohu zvládá solidně. Má to i příjemné známky napětí, akce nevypadá nejhůře a zastaralý akční koncept má i své novátorské i dobře renovované prvky. Měření mužských sil, respektive mužské převahy nad ženskou křehkostí, je vždycky poměrně zajímavé z filmového hlediska. Údery a křivky drobné ženštiny zabavily a to je asi to hlavní. Kdo nemá rád přebujelé koncepty akčních filmů, film pochopitelně neocení. Já s tím problém nemám. 7/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvousekundová cameo scéna Hemsrotha (manželka Elsy Pataky) je nejen to nejlepší z celýho filmu, ale ono to je to jediný, co se dá nějak přežít a zapamatovat. Režisér Matthew Reilly nemá žádné jiné zkušenosti a po tomhle je mít taky dlouho nebude. Nevěřím, že mu někdy něco ještě přiklepnou. Tohle je šíleně špatná záležitost. Jestli se Netflix kasal, že chce místo kvantity přinášet kvalitu, tak tady nejspíš ještě nezačal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

do určitého momentu to bylo svojí hloupostí celkem zábavné navzdory tomu, že se celý film bere smrtelně vážně, ale pak přijde zlom když už těch klišé, dialogů šustících papírem a nadlidských úkonů hlavní hrdinky (jasně vede jednoruč šplhání po plošině v časovém limitu, který nestihla asi tak 6x) bylo zkrátka moc. Předpokládám, že úkol zněl jasně a cílem bylo vytvořit akčňák se silnou ženskou hrdinkou bez ohledu na cokoliv a ono se to prostě nepovedlo. Nemám nic proti silným ženským hrdinkám ani girl power filmům pokud jsou dobré, nebo alespoň zábavné (z akčňáků u mě stále vede Atomic Blond) a to Interceptor v konečném součtu není. Přitom sem neměl problém Else Pataky tu drsňačku věřit. Po tom všem přicmrndávání v Rychle a zběsile bych jí ovšem přál lepší film.Bohužel pro ní je tady nakonec nejsympatičtějším cameo Chrise Hemswortha kterak své ženě drží palce...40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)
  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)

Reklama

Reklama