Reklama

Reklama

Wyrmwood: Apocalypse

  • Nový Zéland Wyrmwood: Apocalypse
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další geniální a plnotučná porce hustomasakrózního zombijského bizáru od vyšinutých australských zběsilců, určitě ne horší než první díl. U takovýchhle halucinačních mozkovýplachů moje mozkové vlny spokojeně vibrují v hladině alfa a moje vyšší Já mílovými kroky spontánně spěje k nirvikalpa samádhi. Škoda jen, že kvůli nějakému blbému velikonočnímu rajzování po Sudetech jsem tuhle pecku viděl se čtyřdenním zpožděním, snad si tímhle prohřeškem příliš nezasviním karmu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku si už vobec nepamätám a niet sa čo čudovať, keď mne popod oči prechádza veľa hororov. A tak porovnávať nemôžem a hádam i tak dobre. Má to vynikajúcu akčnosť, ale asi aj kvôli tomu je potláčaná zombie problematika. Má niekoľko solídnych nápadov, mne sa páčila hlavne telepatická schopnosť ovládať ine zombie, neviem celkom či to bolo originálne, ale za to viem, že to bolo parádne prepracovane. Videl som tam náznaky Evil deadu či Frankensteinovej armády a mnoho ďalších filmov, ktoré má potešili, ale výsledný efekt i tak nezachránili. A tak keď v budúcnosti si budem chcieť pozrieť nejakú zombie nákazu, tento film ma určite nenapadne. Slabé 3*. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jedničku si detailně nepamatuji, ale mám pocit, že tohle je v sytě červené to samé. Možná z hlediska akce a masakru o něco lepší. Jediný problém jsem měl s hlavním hrdinou - McKenzieova postava tu byla krajně nesympatická a až v poslední třetině jsem ji pomalu bral na milost. Co naopak nezklamalo - hektolitry krve a dvakrát střeva ven, přičemž ta druhá dala vzpomenout na klasiku od Romera - Úsvit mrtvých. Co se týká odkazů, tak potěšil ten na Ashe. Neposedná ruka je holt prevít! A kdopak by si nevzpomněl na Conana na stromě ponechaného napospas supům a slunci? A to nemluvím o Frankensteinově armádě a podobných kouscích. Konec je čistý splatter, co má, dle dosavadního hodnocení, minimum příznivců. Já ale tahle filmařská jatka rád. A ještě raději je mají jistě filmaři, protože natáčení musí být ukrutná bžunda. Stejně jako v jedničce i zde se najdou vtipné scény, u kterých sice neřvete smíchy, ale baví. A rovněž platí, že kdo se u tohohle neumí povznést, film moc nepobere. A jako bonbonek - Hit od Nicka Cavea red Right Hand! Pro menšinové publikum. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

První Wyrmwood je pro mě jednoznačně o hvězdičku lepší, u Apokalypsy mi chyběla větší porce černého humoru, zato mi hodně vadil odkaz na Evil Dead. Tady mi ručička už fakt neseděla, takže mě scény s ní ani nebavily; o to zábavnější byl kyzomborg, ale jak už jsem psal, humoru tady bylo až příliš málo. Což o to, orgánů poletovalo vzduchem určitě dost, suché místo na zemi by se taky hledalo jen těžko, takže v tomto směru si stěžovat nemůžu, ale neužil jsem si to tak jako první díl. / Poučení: U léků si vždy čti příbalový leták. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení které překvapilo černým humorem a pořádnou brutalitou. Dvojka je šílenější, brutálnější, akčnější...prostě "větší" ale o to míň vtipná a zábavná. O zábavu se postará asi jen úvod s novou postavou lovce, potom už je to až příliš vážné a místy teda extrémně nechutné. Na druhou stránku Bianca Bradey je pořád neskutečně sexy a díky bohu se jí možná v budoucnu ještě dočkáme. Zábavné zombie béčko které nedělá prvnímu dílu žádnou ostudu, ale nijak zvlášť ho neobohatí ani extra nerozšíří. Prostě náhul akce. Těch 52% je zbytečně přísných. 60%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama