Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chlápci, co všechny přeperou, všude najdou lásku a v klidu odkráčí od každého výbuchu. Hvězdy a lidi z oboru si na těchhle oblíbených stereotypech pěkně smlsnou. (Netflix)

Recenze (38)

ReactLotus 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páči takáto tvorba od Netflixu. Známi herci, odborníci, vlastná grafika, presúvanie sa z bodu do bodu, vtipné scény,... Proste odľahčený štýl dokumentu. Už History of Swear Words toto dokázalo a teraz môžeme vidieť, že aj tento film v tom pokračuje. Je veľmi pravdepodobné, že tento štýl v budúcnosti nebude stačiť a budú musieť prichádzat's niečím novým, čo diváka prekvapí a zaujme. Bol som vždy rád, že som nejaký film poznal, takže môžeš si tu aj otestovať svoju znalosť filmov. Ak sa chceš dozvedieť niečo nové, zaujímavé o histórii kinematografie, určite ti tento dokument odporúčam pozrieť. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro dokumenty a knihy, který víceméně hledí na film a kinematografii z teoretického hlediska. Přičemž 'Attack of the Hollywood clichés' je pozoruhodný pohled na zoubek kulturního fenoménu jménem klišé – pojmu, který je v příbězích stár takřka jako lidstvo samo. Divák tak prostřednictvím tohoto netflixovského pořadu pozná stručnou historii a sumarizaci nejznámějších filmových stereotypů – jde sice o pořad silně nekonzistentní, a až debilně polopatický, ale to je víceméně putna.... ()

Reklama

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Jeden z pořadů, kde je trailer rozhodně lepší, než celek. Nicméně je to velice pěkné a povedené shrnutí toho, co opravdu známe z většiny klasik. Několik rádoby klišé tam bylo přidáno asi aby dostáli tvůrci moderní diverzitě. O to všechno více si ale můžeme vážit právě těch filmů, které některé z těch nejvíc ohraných klišé zcela vynechávají. ()

Kvalik 

všechny recenze uživatele

Krátká sonda do filmových klišé –⁠ něčem co vlastně ve filmech chceme, abychom viděli něco povědomého a nám známého. Tento hodinový dokument nám víceméně bohužel jen ve stručnosti vtipně představí ta nejznámější. Ocenila bych titul, kde by se každým tématem zaobírali trošku déle a podrobněji. Nicméně na hodinovou cestu autobusem ideální podívaná. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

tak ako pisu viaceri pritomni - na youtube je podobnych videi neurekom a su, neprekvapujuco, chytrejsie a lepsie spracovane. tym, ze ide o hollywoodsku (no jo, netflixovsku) produkciu o hollywoodskych (alebo netlixovskych) klise, je lahke podsunut sem (samozrejme so samymi dobrymi umyslami) agitujucu woke-agendu o vsetkych moznych formach rasizmu (opravnenych, ci mierne nafuknutych) a nedostatku prezivsich LGBTQXYZ charakterov. sakra, ten youtube cloveka dokaze rozmaznat... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama