foto

Daniel Pemberton

  • nar. 3.11.1977 (42 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2022 Spider-Man: Into the Spider-Verse 2
2020 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
Enola Holmes
The Trial of the Chicago 7
2019 Brexit (TV film)
Temná tvář Brooklynu
Yesterday
2018 Debbie a její parťačky
Scarborough
Spider-Man: Paralelní světy
2017 Král Artuš: Legenda o meči
Mark Felt: Muž, který zradil
Velká hra
Všechny prachy světa
2016 Kameny bolesti
Zlato
2015 Krycí jméno U.N.C.L.E.
Steve Jobs
2014 Zuřivá salsa
2013 In Fear
Konzultant
2012 Blood
Complicit
2011 The Awakening
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
2008 Clash of the Santas (TV film)
2007 Forgiven (TV film)
2006 Pohřbené duše (TV film)
2005 Born with Two Mothers (TV film)
2004 Big Kiss
2003 Real Men (TV film)
2000 Escape from Colditz: The Escape Academy (TV film)

TV seriály

2019 Temný krystal: Věk vzdoru (TV seriál)
Jen střepina byla ztracena (E10)
Krystal volá (E09)
Vědmy nevědí vše (E08)
další epizody (10)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Peep Show (TV seriál)
Zvládneme to? (S09E06)
Mrňouskov (S09E05)
Sejdeme se na kožním (S09E04)
další epizody (6)
2014 Hra (TV seriál)
Prey (TV seriál)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
Public Enemies (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Dirk Gently (TV seriál)
Money (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
Peep Show (TV seriál)
Silvestr (S07E06)
Šťastné a neveselé (S07E05)
Mezi světy (S07E04)
další epizody (6)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Occupation (TV seriál)
Runaway (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
Mejdan (S06E05)
Zálety (S06E04)
další epizody (6)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremyho manažerka (S05E05)
Jeremyho maminka (S05E04)
další epizody (6)
2007 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
Výlet (S04E05)
Hodinový manžel (S04E04)
další epizody (6)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
2005 Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení (S03E06)
Porotcování (S03E05)
Sestření (S03E04)
další epizody (6)
2004 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S02E06)
Pánská jízda (S02E05)
Univerzitní výzva (S02E04)
další epizody (6)
2003 Peep Show (TV seriál)
Pohřeb (S01E06)
Práce snů (S01E05)
Mark má nového kamaráda (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2020 Zrození fénixe
2018 Neobyčejná planeta (TV seriál)
Nádech (S01E01)
2012 Pareidolie
Seskok z vesmíru (TV film)
2011 Seznamte se se Sloním mužem (TV film)
2010 Self Made
2009 Generálové ve válce (TV seriál)
Zapomenutý svět komunismu (TV film)
2008 Můj život s narkolepsií (TV film)
Válečníci: Attila (TV film)
2007 Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)
Žlutý dům (TV film)
2006 Amatérské porno (TV film)
Prehistorický park (TV seriál)
Zabiják kultu (TV film)
2005 Blowing Up Paradise
Hirošima (TV film)
Stěhování ve velkém (TV seriál)
The Dark Side of Porn (TV seriál)
2003 George Orwell: A Life in Pictures
Rychlé stroje (TV seriál)
2002 Král komunismu: Okázalost a pompa Nikolae Ceauşescu (TV film)
The Edwardian Country House (TV seriál)
Underworld: Flooded Kingdoms of the Ice Age (TV seriál)
1998 Mob Law: A Film Portrait of Oscar Goodman
1994 Letem světem (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2006 Great British Menu, The (TV pořad)
2005 Celebrity Love Island (TV pořad)
2004 Ano, šéfe s Gordonem Ramseym (TV pořad)
Hell's Kitchen (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Hra (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Crystal Calls - Making the Dark Crystal: Age of Resistance

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(128)