foto

Daniel Pemberton

  • nar. 3.11.1977 (40 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Král Artuš: Legenda o meči
Mark Felt: The Man Who Brought the White House Down
Velká hra
Všechny prachy světa
2016 Kameny bolesti
Zlato
2015 Krycí jméno U.N.C.L.E.
Steve Jobs
2014 Zuřivá salsa
2013 In Fear
Konzultant
2012 Blood
Complicit
2011 The Awakening
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
2008 Clash of the Santas (TV film)
2007 Forgiven (TV film)
2006 Pohřbené duše (TV film)
2005 Born with Two Mothers (TV film)
2004 Big Kiss
2003 Real Men (TV film)
2000 Escape from Colditz: The Escape Academy (TV film)
1998 Mob Law: A Film Portrait of Oscar Goodman

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E02)
2014 Hra (TV seriál)
Prey (TV seriál)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
Public Enemies (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Dirk Gently (TV seriál)
Money (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Occupation (TV seriál)
Runaway (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)

Dokumentární

2012 Seskok z vesmíru (TV film)
2011 Self Made
Seznamte se se Sloním mužem (TV film)
2009 Generálové ve válce (TV seriál)
Zapomenutý svět komunismu (TV film)
2008 Můj život s narkolepsií (TV film)
Válečníci: Attila (TV film)
2007 Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)
Žlutý dům (TV film)
2006 Amatérské porno (TV film)
Prehistorický park (TV seriál)
Zabiják kultu (TV film)
2005 Blowing Up Paradise
Hirošima (TV film)
Stěhování ve velkém (TV seriál)
The Dark Side of Porn (TV seriál)
2003 George Orwell: A Life in Pictures
Rychlé stroje (TV seriál)
2002 Edwardian Country House, The (TV seriál)
Král komunismu: Okázalost a pompa Nikolae Ceauşescu (TV film)
1994 Letem světem (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2006 Great British Menu, The (TV pořad)
2005 Celebrity Love Island (TV pořad)
2004 Ano, šéfe s Gordonem Ramseym (TV pořad)
Hell's Kitchen (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Hra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(63)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace