foto

Salvador Pérez Jr.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween
2017 Ladíme 3
2015 Ladíme 2
2014 Mysli taky jako chlap
2013 Mládeži nepřístupno
2012 Ladíme!
Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
Mysli jako on
Velká filmová láska (TV film)
2011 Hollywoodské straky (TV film)
Little in Common (TV film)
Vrah přes inzerát (TV film)
William a Kate (TV film)
2010 Faster
2009 Pulling (TV film)
2008 Good Behavior (TV film)
Zack a Miri točí porno
2007 Bacha na balóny
2005 Zpátky ve hře
2004 Chyťte tu holku
Mr. 3000
2003 Všechny chtějí Papiho
2002 Primadona v ohrožení (TV film)
Rozjeď to!
2000 Ten nejlepší
1999 Zákony džungle
1998 The Man in the Iron Mask
1997 Duch rodiny

TV seriály

2018 Champions (TV seriál)
Nepotism (E08)
Matt Bomer Poster (E07)
Grandma Dearest (E06)
další epizody (8)
2017 The Mindy Project (TV seriál)
It Had to Be You (S06E10)
Danny in Real Life (S06E09)
Doctors Without Boundaries (S06E08)
další epizody (17)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Revenge of the Nurse (S05E07)
Concord (S05E06)
Leland Breakfast Is the Miracle Worker (S05E05)
další epizody (20)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
When Mindy Met Danny (S04E13)
The Parent Trap (S04E12)
The Lahiris and the Castellanos​ (S04E11)
další epizody (23)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas (S03E11)
What About Peter? (S03E10)
How to Lose a Mom in Ten Days (S03E09)
další epizody (22)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas Party Sex Trap (S02E11)
Wedding Crushers (S02E10)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
další epizody (15)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Josh and Mindy's Christmas Party (S01E09)
Two to One (S01E08)
Teen Patient (S01E07)
další epizody (7)
Wedding Band (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
Navěky družičkou (S02E12)
Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)
Cole Landry's Draft Day Party (S02E09)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
další epizody (10)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (4)
Párty na klíč (TV seriál)
Stennheiser-Pong Wedding Reception (S01E10)
James Rolf High School Twentieth Reunion (S01E09)
Celebrate Ricky Sargulesh (S01E08)
další epizody (10)
2007 Big Shots (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
Konečné skóre (S03E13)
Vrátit čas (S03E12)
další epizody (5)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
O hříších a lidech (S03E07)
další epizody (21)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Rozzlobená Veronika (S02E10)
Moje zlá matka (S02E09)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
další epizody (22)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Nevěř všemu, co se říká (S01E09)
Jako panna (S01E08)
další epizody (10)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace