Reklama

Reklama

VOD (1)

Malý kluk a boháč v letech se sblíží díky knihám i svým prvním iPhonům. Jejich záhadné přátelství pak přetrvá i po starcově smrti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Horor ani thriller to není. Je to spíš takový drama o klukovi kterýmu umře starý kámoš a on se s tím neumí moc vypořádat, dochodí školu, přihlásí se na univerzitu, protože nebožtík mu odkázal peníze na studium. Mezitím se udějou dvě podivný úmrtí.  Konec. Ale tím neříkám že je to blbý film, je to zajímavý, dobře zahraný ale jako by tvůrci nevěděli čím chtějí aby ten film byl. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

K tomuhle nejde ani nic moc, co napsat... To musíte vyloženě vidět! Ale pouze na vlastní riziko. Máme zde totiž dalšího adepta na nejhorší film od John Lee Hancocka, kterej už až neskutečným způsobem dává najevo stupiditu svoji mysli. Tohle totiž dokáže sepsat přes volnou ruku Netflixu pouze zakomplexovaný dement hledící pouze do oprášených knih starých dědků v důchoďáku. Hlavní pointou filmu je sledovat mladého kluka, který se stará od starce. Ten náhle zemře a začíná "napětí" ve stylu jak mi mrtvola může napsat SMS, volat a dokonce i zabíjet pokud ho o to poprosím?. Jenže bohužel tak to vůbec ve skutečnosti není a tak pouze slyšíme "střípky" dementní mysli mladého kluka namísto vážnějšího horor tématu. Při zmínce horor se mi ještě ke všemu chce totálně blejt, protože snímek zmíněnému žánru nesahá ani na palec na noze. Jednu hvězdu dávám snad už jenom čistě z lítosti a za jednu off-screen vraždu (vlastně... hm... ona byla jenom jedna!)... ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Jak známo, Štefan už pár let mele impotentní hovna bez invence, vykrádá sám sebe a de fuckto jen senilně parazituje na svém vlastním jménu. Neva, každý se jednou vypíše, a když člověku sem tam dojde hajzlpapír, každá povídka dobrá. Co ale va, je to, že se ta hovna zjevnou parazitací na jeho jméně furt někdo urputně snaží audiovizualizovat. A jak známo, hardiskem, fleškou nebo dévedéčkem si úspěšně prdel vytřít nelze, tudíž nezbývá, než se zase sto minut v křečích zvídavě ponudit v očekávání alespoň nějaké té svěží pointy bývalého mistra, načež táhlým, bublavým prdem vyjádřit opětovnou hrubou nespokojenost s tou plytkou demencí za každou cenu. A to je docela škoda. Děda Clonazem i mladej Bohuslyš jsou schopní a sympatičtí herci a líbilo se mi i to milé podprahové sdělení, že je i-phone zkurvená předražená plečka pro vypatlané snobské i-mrtvoly, kompatibilní leda tak s i-raqí, pročež se s ním z normální krásné, plně funkční a trvanlivé raqe za nežidáckou cenu, která přirozeně nemá žádný vyjebaný thunderbolt, ale jen plně standardizované a účelově nehrabivé USB-C, dovoláte leda tak Prácemu do i-pekla. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa zmýliť žánrom. Telefón pána Harrigana nie je ani zďaleka hororom, ale skôr mysterióznou drámou, ktorá rozoberá témy novodobých technológií a ľudského svedomia. Niekedy sa snaží pôsobiť veľmi múdro a premyslene, i keď je vo svojej podstate pomerne jednoduchá a predvídateľná. Nemá síce zlú atmosféru, no čo sa úrovne strachu týka, celý čas pláva po povrchu a vôbec nezatne do živého. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Bohatý podnikatel John Harrigan sa skamaráti s chlapcom, ktorý mu chodí čítať knihy. Chlapec mu po výhre v lotérii kúpi rovnaký iPhone, ako má on, a starý muž sa tomuto daru velmi teší. Po smrti pána Harrigana sa mu začnú diať zvláštne náhody a je jasné, že jeho najlepší kamarát rozhodne neodpočíva v pokoji. - Hororoví fanúšikovia z toho nadšení velmi nebudú, pretože sa to až nápadne podobá na tohtoročný nadpriemerne uspokojivý a hlavne akčnejší The Black Phone, ale stále ide o film, ktorý stojí za to vidieť. Duo Sutherland / Martell má medzi sebou velmi príjemnú chémiu a medzigeneračný rozdiel, pri ktorom mladý človek musí staršiemu človeku ukazovať, ako fungujú moderné technológie, to sme si už zažili zrejme všetci. Záverečná pointa mi prišla tiež spracovaná s prehladom a nesie peknú (na Netflix dokonca až trúfalú) hlavnú myšlienku. Po dlhšej dobe Kingovka, ktorá ma bavila a niekedy si ju pustím znova. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

09.05.2023

Fanoušci Stephena Kinga by měli zbystřit, následující filmová novinka by jim totiž mohla udělat velkou radost. Do adaptace povídky The Life of Chuck byli totiž čerstvě obsazeni herci Tom Hiddleston … (více)

Reklama

Reklama