Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Sranda, sranda a ještě jednou sranda ! Animovaný film z dílny tehdejšího Sovětského svazu. Je to tak vynikající animovaný film, který baví nejenom děti, ale řvou smíchy i dospělí. 5* A tak vyrostla "Mrazíkovi" velká konkurence. Nu vot, vše nemusí být špatné co k nám přijde z východu. Sluníčko tam odtud, přichází každé ráno též. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Místo Beatles nám dali Olympic, místo Elvise nám dali Zicha, místo Toma a Jerryho nám dali tuto povedou dvojici moskevských prototypů mládeže. Snaživý bonzák Zajíc a vagabund a nemakačenko Vlk. Zvláštní je, že Vlk jde po krku Zajíci. Věřím, že ve skutečnosti takový pionýr Zajíc dřív nebo později šlápne na krk expankáči Vlkovi a pošle na Sibiř. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nu pagadi! Nostalgia je nádherná a zákerná zároveň - avšak pri No počkaj, zajac! sa skutočne nepamätám, že by sa mi to niekedy nepáčilo, nudil som sa či som sa pri tom o dušu nesmial. Fakt. Jeden z nesporných prínosov komunizmu pre zvyšok hlúpej, kapitalistickej Európy, ktorá netuší, o čo s prijatím demokracie vlastne prišla... Tento animák zbožňujem. A že som v tej dobe ešte nebol na svete? Ale choďte, však toto sa pomaly ešte aj dnes dá občas vidieť v televízii :-D 100% (a čo ste čakali, krémeše?). ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je zde znát podoba s Tomem a Jerrym, tak jsem se kouknul, který z těcho dvou animovaných gigantů je starší a je to právě Tom a Jerry, který vzniknul 1965. Nevím, nevím, ale řekl bych, že se tady možná sověti insipirovali od svých ´´oblíbených´´ kapitalistických ´´bratrů´´. Těžko říct, každopádně není potřeba to nějak moc zkoumat. V mých dětských letech mě to bavilo a vo tom to je. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin chcel po štyroch epizódach seriál ukončiť, ale verejná mienka a členovia ÚV ho presvedčili, že sa oplatí ísť ďalej. (Raccoon.city)
  • Skladba, která hraje na úplném začátku epizody, je „Vjezd gladiátorů“ od českého skladatele Julia Fučíka. (hrnpol)

Reklama

Reklama