Reklama

Reklama

One Piece - Season 1

(série)
Trailer 3

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (20)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně super akční jízda, kde jde především o postavy a každý ví, že má dost důvodů, aby mu na nich záleželo. No, a taky to pirátství  :D  ne, chtěla bych tenhle komentář brát vážně...ale mě se nechce. U všeho to není třeba a u něčeho je to vyloženě zakázáno. Třeba tady :) už jenom proto, že já vždycky umím ocenit, když jde někdo za svým snem  :) ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Hraný One Piece je vážně něco a 1. série si bere od předlohy jen to nejlepší, a dokonce něco i vylepšuje (Například zde mi přišel Buggy o dost lepší). Když jsem se dozvěděl o tom, že to má existovat, tak jsem se zhrozil a bál se, že dostaneme něco jako Death Note z roku 2017, ale nestalo se. CGI je neskutečné a herecké obsazení je vybrané na jedničku. Opravdu to nejlepší, co jsem od Netflixu viděl. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Asi od „Petra Pana“ som sa nebavila na žiadnom pirátskom projekte tak dobre. Páčilo sa mi najmä herecké obsadenie, ako farebne dokázali vykresliť autori každú postavu, umne previazali súčasnosť s ich minulosťou. Milé, vtipné, dobrodružné, vhodné pre rodinné podvečery - od mladých po deduška a babičku. Neviem nič o pôvodnom anime a teda okrem pocitu nemám s čím porovnávať. Seriál je dobrý vtedy, ak sa neviete dočkať ďalšej časti, to sa v tomto prípade podarilo. Jediné, čoho sa obávam, že skončíme po šiestej sérii? ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Tato série měla svoje ups and downs ale celkově jde o velice, velice zdařilou adaptaci. Dokonce o jednu z nejlepších, co se anime týče. Opravdu výborný casting a co musím ocenit, že zase jednou tvůrci z Netflixu pochopili, že nejlepší adaptaci udělají prostě tak, že do původního materiálu tyvole ani nehrábnou! To není žádná lenost, to je prostě čistá logika - anime, milované generacemi, které vychází už desítky let asi opravdu nepotřebuje přepisování od nějakého začínajícího lemry z Kalifornie. Kéž by to pochopili u Zaklínače... škoda. Tady je to na čtyři hvězdy ale věřím, že v druhé sérii už to bude na plný počet. Závěrečná epizoda je ale takový hype, že z toho až mrazí. Můžu vřele doporučit, super oddechovka, ke které se budu rád vracet. 4/5 ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

Anime jsem neviděl a mangu nečetl, takže jsem do toho šel prakticky po slepu a musím říct, že jsem byl mile překvapen. Seriál se rozjel hned ze začátku a jel vlastně až do konce. Skvělá akce, která byla místy o dost krvavá mi udělala radost. A herecké výkony a obsazení celkově bylo taktéž naprosto skvělé. A to zejména Buggy, který byl fakt dokonalý. A potom Mihawk, který ikdyž tam nebyl zrovna dlouho byl za mě naprosto nejlepším charakterem. Jediné co bych vytkl a důvod proč nedám 5 hvězd, jsou flashbacky, které mi přišly místo trochu otravné. 8/10 ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Když je v epizodě představena Alvida (Ilia Isorelýs Paulino), jeden z pirátů, Heppoko (Rendani Mufamadi), před ní drží zrcadlo, což je ironie, protože podle tvůrce mangy Eiičiró Ody je tohle přesně jediná luxusní věc, kterou na své lodi nemá. (KaraMikesova)
  • Nami (Emily Rudd) má v první epizodě stejné oblečení, které měla její předloha v jednom z Odových raných návrhů. Tehdy měla mít ještě umělou ruku a velkou sekyru. (KaraMikesova)
  • Když Rogera (Michael Dorman) popraví, jedna utíkající divačka má na košili hvězdu, což je módní značka oděvní společnosti Criminal, kterou založila mluvící hvězdice Pappag, jež se později objevila i v předloze. (KaraMikesova)

Reklama

Reklama