Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Trailer navozuje pocit, že nás čeká strhující apokalyptická zombie série z prostředí střední školy. Realita je taková, že dostanete dvanáct hodin blábolení v uzavřených místnostech, naprosto nelogické jednání postav a spoustu děr ve scénáři. Jednu hvězdu za masky a několik slušnějších zombie scén, ale spíše nedoporučuji. Roztáhnout tuhle pitomost na dvanáct hodinových dílů považuji od tvůrců za šílenství. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Se zombíky a různými viry se nám poslední dobou roztrhl pomyslný pytel. Asie v tom samozřejmě jede taky a tím nemyslím, to že svým dětem do školy jako svačinu připravují netopýří sendviče. Řemeslně precizní středoškolský apokalypsojd s očividně celosvětovým úspěchem, ale dnes je seriálů jako „vlastenců“ na sociálních sítích a tak to chce víc, než jen ukřičené přebíhání z jedné místnosti do druhé. Zbytečně moc epizod, což se odráží na tempu. Postavy taky žádní velcí sympaťáci, navíc dělající až moc přešlapů. Takže se snažíme přežít, lezeme z učebny do učebny a umíráme a snad moc neprozradím, když přidám, že někteří i přežíváme. No a o čem bude druhá řada? Vlastně si ani nejsem jist, jestli mne to zajímá. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Seriál bol trochu odlišný a zaujímavejší, než som očakával, takže si po jeho vzhliadnutí odnášam pozitívne pocity. Páčilo sa mi, že nešlo ani tak o zombie ako skôr o vírus, všetko bolo pomerne logicky vysvetlené a logiku malo aj konanie postáv. Postavy boli tiež fajn, rôznorodé, a umieral fakt bárskto a hocikedy. Taktiež sa mi páčila menšia odchýlka v premene postáv a to, že sa celá pandémia nevenovala iba škole, ale boli viaceré lokality, postavy, resp. skupiny postáv, a že to celé bolo dobrodružné, stále sa niečo dialo a seriál (aspoň mňa osobne) nenudil ani chvíľku. 7,6/10. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %. Ne tak originální a výpravné jako nedávné Kingdom, ale zato plné mnohem lidštějších a sympatičtějších postav, u kterých jsem si - v rámci korejské nejen seriálové tvorby vůbec poprvé - relativně brzy zapamatoval jejich jména. Doufám v zatím nepotvrzenou druhou sérii, prostor na ní tenhle svět rozhodně nabízí. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska akcie a gore je to v poriadku a viacero davových scén vypuknutia zombie nákazy zo školy je veľmi kvalitne natočených. Avšak dialógy medzi postavami sú veľmi slabé a k postavám si nedokažete vybudovať žiaden vzťah či nebodaj niekomu z prítomných fandiť. Dopozerané prvé dva diely a ďalšie asi vynechám- mám taký dojem že za 12 hodín života mi All of us are dead nestojí a že daný námet by bolo vhodnejšie spracovať ako hodinu a pol dlhý film než ako 12 dielny seriál. 55-60% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)
  • V seriáli sa opakovane odkazuje na populárny kórejský zombie film Vlak do Pusanu (2016). (mivr)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama