Reklama

Reklama

Rozpolcená

Trailer 1

Bohatý rozvedený muž Chris se zamiluje do záhadné Sky. Záhy se však společně s bývalou ženou a jejich dítětem ocitá v pasti. Čeká je zoufalý boj o život. (Canal+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na dobre známom príbehu – bohatého „chlapíka“ si vytypuje mladá slečna, ktorá postupne prevezme na ním kontrolu s cieľom získať od neho peniaze. Psychicky nestabilnú slečnu celkom slušne stvárnila krásna Lilly Krug. Soft erotické scény tu slúžia len ako vizuálny doplnok. Síce celý film krváca z viacerých rán, ale v danom žánru sa nejedná o najhorší výsledok. Každopádne by ma zaujímalo, že prečo sa v takýchto „lower quality“ filmoch objavuje John Malkovich? On má na viac. Prečo sa chce vydať na podobnú dráhu ako jeho priateľ Bruce Willis?  P.S.: Niektoré scény sú čiastočne inšpirované snímkami filmu Mysery. Osobné hodnotenie: 63% (**)  ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Už jsme viděli v obdobném zpracování vícekrát, než má stonožka nožiček. A přitom si žádný z těch dementů neuvědomí, že i kdyby se jim jejich plán kompletně vydařil a z nich se stanou ti vytoužení zazobaní boháči, tak tím pádem za bukem už čeká další zmrd, který chce pustí žilou pro změnu jim. Závěr: nedoporučuji. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Takhle... Nejsou to jen 2 hvězdy. Je to opravdu těch odpovídajících 50% ... Nebylo tu nic co by jsme už neviděli v minulosti v lepším zpracování... Potěšení pro mojí osobu byl herec Cameron Monaghan.... Bylo to zajímavé zpestření vidět tohoto člena rodiny Shamelless i v nějakém filmu ... Nějaké to drama se tu odehraje a nějaká ta krev tu poteče ale jako celek je to spíš taková méně kvalitní podívaná. Scénář alá bohatý hlupák nebyl zrovna dokonalost... Každopádně na to večerní pokoukaní když není nic jiného je to OK. ;-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zo zaujímavo sa vyvíjajúceho thrilleru sa stala len bohapusté prelievanie krvi, trocha mučenia, niečo sa aj odseklo od telesnej schránky. Takže nakoniec úplne bez nápadu. Koncept videný tisíckrát. Ak sa niekto čuduje, že sa tu objavil Malkovich, tak netuší, že je sám jedným z producentov, tak prečo by nevyužil možnosť nalákať publikum na svoju osobu? Lilly Krug je krásna žena, ktorej herecká kariéra sa rozbieha presne v tom osvedčenom štýle - nevieš hrať, tak sa vyzleč. Fyzické parametre zdedila po mame, ktorá tento film tiež produkovala a ktorá sa s Malkovichom veľmi dobre pozná. Veď s ním hrala hlavnú rolu vo filme Klimt. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Brutálně čitelné a celkem debilně obsazené. 5ti létá “opálená” dcera byla evidentně adoptovaná (nebo sousedova), Frank hobluje o cca 30 let mladší roští a co tam dělal (oproti Frankovi o 3 roky starší) John Malkovich jsem nepochopil už vůbec. Celková myšlenka filmu by možná fungovala, kdyby ho nesrážely zcela retardované momenty (jako proč sakra neosvětlí dodávkou i toho Picassa - hodnota 7mil? Aby ho mohli znehodnotit? Naprostá kokotina). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama