Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Temná animovaná komedie o záhadném domě, ke kterému se v různých obdobích vážou životy chudé rodiny, úzkostlivého investora a otrávené paní domácí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Znova... milujem Stop-Motion takže u mňa to už má body. Ďalej, jednotlivé príbehy sú super a každý ma nejakú filozofiu a svoj nádych, ktorý väčšinou je strašidelne divný a funguje perfektne. Všetky príbehy ma znepokojili a každý trochu inak. Takže nechápem to žánrové označenie komédia. Je to horor, podobenstvo, dráma, odraz ľudí, oslobodenie sa, ale nie komédia. Strašne dobrý film, ktorý by som rád pustil aj dospelým lenže väčšina dospelých, ktorých poznám by si to pozrieť nechcela, ale keby to pustím deťom tak to nie je najlepšie. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

"Dnes má přijet můj známý." -"A má peníze?" "Potkala jsem ho před osmi lety na workshopu tibetské hudby. Od té chvíle se bavíme jen na astrální úrovni." -"takže nemá peníze!" Velice zajímavý počin! Je to absurdní, je to bizarní, ale naprosto parádní. Asi to nebude pro každého, ale já se bavil. Stop-motion animace je vždycky docela creepy záležitost! Máme tady tři příběhy, každý jiný a v podstatě stejný. Nad všemi se musí člověk pozastavit a zamyslet. Tyhle věci si nenechám nikdy ujít, pokud na ně narazím. ()

Reklama

mala_sestra 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi divnofilmy, krásnou hudbu, podobenství, melancholickou atmosféru a stop-motion, tak se vám to na 99,9% líbit bude! 😁 Budu upřímná, tohle není objektivní recenze, ale moje soukromá serenáda o tomhle filmu, o čemž vypovídá už jenom fakt, že se na něj průběžně dívám zhruba jednou za dva týdny, abych si udělala příjemnou náladu. 🖤  Jde o triptych alegorických povídek, přičemž každá z nich se zabývá jiným tématem (materialismus, smysl života, žebříček hodnot, pocity zmaru a bezvýchodnosti, neschopnost posunout se dál, osamělost etc.), má filozofický podtext a spojuje je (mimo jiné) “barák”, okolo kterého se zde všechno točí, nádherná hudba, úžasná animace a poetická atmosféra.  Btw. nevím, jak si kdo přestavuje komedii, ale tohle za mě komedie teda určitě není 😃🤨 ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Druha, najpodobenskejsia (dnesna migracia, triedne rozdiely, drza spodina) poviedka bavila najviac... obsahovo najsytenejsia. Prva, deti v ohrozeni "involvujuca", je az "selickovsky" vyanimovana, ale do prazdna vysumejuca (rodicia kusmi nabytku - WTF?), kdezto ta tretia je nametovo najvtahujucejsia, ale napovie najmenej, akoby bola len vysekom z nejakeho rozsiahlejsieho celoveceraku (povod zatopenia, kto je na rodinnej foto?), ktory by som si ale rad pozrel. Forma animacie nezvycajna, ale opantavajuca. ()

Rhaegar 

všechny recenze uživatele

Mám rád animaci a jsem rád, že občas vznikne i nějaké netradiční dílo, ke kterému se dá běžně dostat (ne nějaké festivalovky) . A stop motion animace se už dnes moc nenosí. Proti ní nemohu namítnout nic. Není revoluční, ale funguje téměř bez chybně. Problém je s příběhem tří povídek, které se všechny neskutečně táhnou. Forma funguje, ale nedokáže zvítězit nad obsahem. Takže bych to doporučil jen animačním nadšencům. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama